Ezzel a statisztikával milyen játékos vagyok a World of Tanksban? (tapasztaltak véleménye érdekel)
5 éve regisztráltam és az alatt 11 ezer csata. A statisztikáim teteje így néz ki tankokkal, csaták szerint sorrendbe rakva. De ez a pár kép jobban megmutatja:
Most kb 1 évet kihagytam, nem játszottam, de az új lakótársam megtudtam hogy WoT-os, ezért felraktam és azóta szoktunk menni szakaszban szeptember eleje óta, heti pár napon, napi pár órát.
Ja és élvezetből játszom a játékot, nem célom pl soha 10-es tankot venni, egy 8-asom is csak azért van, mert egy haverom rábeszélt, akinek szintén volt, hogy így mehessünk szakaszban. Az örömért játszom, régen is főleg barátokkal együtt, nem az anyázásért. De igyekszem egyszerűen csak jó lenni, pl nekem a legfontosabb, hogy minél többet sebezzek csatában és akkor tartom magam jónak egy csatában, ha többet sebeztem, mint amennyi a járművem életpontja. (ezekkel nem kell egyetérteni, csak mondom)
Csak őszintén, mert az érdekel. Köszi előre is!
23/F
Privátban közben kisegítettek azzal, hogy nem azok az értékek számítanak, amiket én írtam hanem ilyen WN8 érték vagy Efficiency értékek.
Azok nekem itt vannak:
Ez alapján?
Te egy egész jó játékos vagy. Nem kiemelkedően jó és pláne nem unicum, de azért bőven átlag feletti.
Persze az is sokat befolyásol még többek közt, hogy milyen tank ágakkal nyomulsz, vannak olyan tankok, illetve tankágak, amikkel lehetetlen jó wn8-at csinálni, más tankok meg a WN8-at húzzák egy profi játékos kezében.
Az unicum játékosok többnyire szívesen nyomulnak magas tierű medekkel, obj 140, tvp50/51 stb.
Köszi az újabb válaszokat!
Szovjet heavy, amerikai TD, német TD, német közepes. Ezekkel van a csatáim 90%-a.
Ha ezekkel húztad, és gondolom első fiókod, akkor nincs okod panaszra, fekszik neked ez a játék.
Ha a WN8ra mégiscsak szeretnél kicsit ráfeküdni, tudom neked ajánlani az orosz medeket (különösen 9-10 tierben veszélyesek). Prémium tankként nagyon jó wn8 húzó az amx1357f, illetve jól hozza a kreditet, de gondolom pénzt nem fogsz rákölteni. Ez egyébként egy nagyon gyilkos kis ketyere, én nagyon imádom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!