Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezzel a statisztikával milyen...

Ezzel a statisztikával milyen játékos vagyok a World of Tanksban? (tapasztaltak véleménye érdekel)

Figyelt kérdés

5 éve regisztráltam és az alatt 11 ezer csata. A statisztikáim teteje így néz ki tankokkal, csaták szerint sorrendbe rakva. De ez a pár kép jobban megmutatja:

[link]

[link]

Most kb 1 évet kihagytam, nem játszottam, de az új lakótársam megtudtam hogy WoT-os, ezért felraktam és azóta szoktunk menni szakaszban szeptember eleje óta, heti pár napon, napi pár órát.

Ja és élvezetből játszom a játékot, nem célom pl soha 10-es tankot venni, egy 8-asom is csak azért van, mert egy haverom rábeszélt, akinek szintén volt, hogy így mehessünk szakaszban. Az örömért játszom, régen is főleg barátokkal együtt, nem az anyázásért. De igyekszem egyszerűen csak jó lenni, pl nekem a legfontosabb, hogy minél többet sebezzek csatában és akkor tartom magam jónak egy csatában, ha többet sebeztem, mint amennyi a járművem életpontja. (ezekkel nem kell egyetérteni, csak mondom)

Csak őszintén, mert az érdekel. Köszi előre is!

23/F

2017. okt. 16. 13:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A legtöbb magyar játékoshoz képest jól játszol.
2018. jan. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!