Szerintetek is már csak idő kérdése, hogy a liberálisok kitalálják, hogy a pedofília nem rossz dolog?
Sajnos ilyenek ezek a libsik.
Drog szex és pedofília.
"Tényleg, ha annyira igazatok van, miért nem próbáltok meg érvelni?"
Voltak / vannak itt érvek, csak nem ismered fel őket. Mint ahogy arról sincs fogalmad sem hogy mi is az a liberalizmus. Eszterházy szavaival: "Van az a szint ami fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá.".
25
Az a baj, hogy nincsenek érvek.
"Az a baj, hogy nincsenek érvek."
Vannak, csak nem vagy hajlandó tudomásul venni őket.
Mégis egy szalmabábra milyen érveket vártok? Ha felteszem a kérdést hogy szerintetek csak idő kérdése, hogy a narancskommunisták kitalálják, hogy az emberevés jó dolog, arra lehetne, ti meg leírjátok, hogy soha nem akartátok elfogadni az emberevést, és egyébként is az Orban rendszerben szigorúan tilos, ezen túl mit érvelhetnétek?
Ahogy más is leírta, épp a liberális államokban a legszigorúbbak a gyermekvédelmi törvények. A liberális jogvédők állnak ki leghangosabban a gyermekbántalmazás ellen, amibe a szexuális bántalmazás is beletartozik. Épp ti szeretitek az ilyesmit elkenegetni. Akkor meg miről beszéltek?
#25 Érkezett a felvetésemre egy értelmes válasz is? Ja nem. Igazi sznob vagy. Eszterházyhoz, meg Spiróhoz hasonló posztmodern blöffölő senkiket is csak az olvassa, aki valakitől hallotta hogy ezt kell majmolni. A műveltséged fogadni mernék hogy ebben ki is merül. Azt is le merném fogadni hogy klasszikus liberális gondolkodókat sem olvastál, de tökmindegy.
#28 Rögtön abból indulsz ki, hogy aki nem liberális az csak Fideszes lehet.
,,Ahogy más is leírta, épp a liberális államokban a legszigorúbbak a gyermekvédelmi törvények." Én ezt értem,de attól még ez továbbra is csak a beleegyezési korhatáron múlik, hogy mit nevezünk kriminológiai szempontból pedofiliának. Érdekes módon nem Oroszországban alapíthattak a pedofilok pártot. Nem a vadkeleten mennek Drag queenek az óvodába. Továbbra is az a kérdésem, hogy mikor ér véget a,,fejlődés"? A poligámiánál, a homoszexuális házassagnál? És utána? Az meg hogy gyermekvédelem megint szubjektív. Szerinted egy gyereknek az ugye nem árt, ha homoszexualis család fogadja örökbe. Akkor milyen alapon mondod hogy egy 12 éves aki saját akaratából úgy dönt hogy a nénivel/bácsival akar,,együtt élni" ne tegye? Mert az árt neki? És egy 14 évesnek nem árt? Csak mert neki már szabad jogilag. Mi a garancia arra hogy egyszer nem mondja azt valaki hogy akkor vigyük lentebb a beleegyezési korhatárt? Hiszen onnantól kezdve ugye jogilag nem ártás. A liberalizmus progresszív ideológia, a progresszió meg sose ér véget, vagy szerinted igen? Felhoztam az első hozzászólásomban száz meg egy példát arra, hogy a progresszió milyen abszurd módon túl tud menni. Pont ebben ne történne így, mikor már láttunk erre nem egy precednst.
,,Épp ti szeretitek az ilyesmit elkenegetni." Na hát ez már nettó pofátlanság. Én még jobboldali embertől, csak olyat hallottam hogy a pedofilokat akasztani kellene, kasztrálni, kényszermunka, stb. Ti meg azt mondjátok hogy mivel betegek ezért gyógyítani kell őket(nem mintha lehetne).
",,Épp ti szeretitek az ilyesmit elkenegetni." Na hát ez már nettó pofátlanság. Én még jobboldali embertől, csak olyat hallottam hogy a pedofilokat akasztani kellene, kasztrálni, kényszermunka, stb." - Tényleg? Akkor a mostani kormány baloldali? Mármint a pedofiliáért elítélt volt perui nagykövet esetével kapcsolatos tettei/ kommunikációja alapján? ( Ez is egy érv, még ha nem is tudsz rá érdemben reagálni.) Ahogy a papi pedofilára is csak terelés a "válasz".
"posztmodern blöffölő senkiket is csak az olvassa, aki valakitől hallotta hogy ezt kell majmolni" - Vagy az, aki meg is érti amit olvas. Könnyebb leszólni mint megérteni.
"Ti meg azt mondjátok hogy mivel betegek ezért gyógyítani kell őket(nem mintha lehetne)." - Ilyent senki sem írt. Pont úgy nem lehet gyógyítani min ahogy a homoszexualitást sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!