Mit lehetne ezzel az ember(nek nem nevezhető) élőlénnyel csinálni?
30 feletti, piás, drogos, megélhetési bűnözőről beszélünk. 12-13 éves nehéz sorsú, "csellengő" lányokat gyűjt be, drogot teríttet velük (meg még ki tudja mit...), bántalmazza őket stb. de a rendőrség tehetetlen, pedig ÉN személyesen jelentettem fel és tettem ellene 6 azaz HAT darab vallomást. És mint megtudtam, nem az enyém volt az egyetlen feljelentés ellene. És még mindig kint van és kislányokkal szórakozik.
Szeretném valahogy, ha már egyszer a jól megfizetett sündőrségünk nem foglalkozik vele, kiemelni a társadalomból, mert nincsen ott helye. De ha én megyek neki, annyit kapnék, mint egy normális emberért... :-(
Nincs valami ötletetek, hogy hogyan lehetne végleg elnémítani?
Gyökér az ilyen :/
Próbálj kézzel fogható bizonyítékot szerezni és azt mutasd meg a rendőrségnek,vagy esetleg valamilyen hatósági személynek. Mást sajnos nem tudok
"Elbeszélgetni vele", de valószínűleg olyan körökben mozog, amiben nem érné ezt meg.
Sajnos a rendőrség meg ilyen. Panaszkodhatnak, hogy milyen keveset keresnek, de valahogy pont az ilyen helyzetek miatt nem tudok őket sajnálni. És sajnos, ebben az országban olyan alacsony szinten mozog a legtöbb ember, hogy teljesen oké, hogy a rendőrök egyértelmű ügyekben sem tesznek semmit.
"de a rendőrség tehetetlen,"
Mert az akar lenni!
Mondj egy várost legalább. Ha Pest, Tolna,Fejér vagy Zala megye akkor nagy eséllyel a mi területünkön terít és hamar megszűnik a probléma.
Illetve egy tipp:A rendőrök nagy része is benne van a bizniszben, ha rohangálsz hozzájuk csak saját magad sodrod veszélybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!