Mennyire nevezhető etikusnak az orvos viselkedése? Ti hogy látjátok? Mit tennétek?
Ha nem vagy megelégedve, akkor járj máshoz. A fog elég kényes ügy. Nagyon nem mindegy, hogy ki az orvosod, mennyire sikerül bizalmi viszonyt kialakítani.
Nem vagyok orvos, így nem tudom, hogy mi a protokoll. A leírás alapján semmit nem rontott el, nem követett el hibát. Amit ő nem tudott kezelni, azzal tovább irányított máshoz. Nemcsak elküldött, hogy menj máshoz, hanem konkrét orvoshoz küldött, aki el is látott.
Azert maradt korzeti orvos, mert 1.ilyen a hozzaallasa, 2. nem ert a bonyolultabb ugyekhez.
Ha minosegi ellatast akarsz, kenytelen leszel fizetni. Ott nincs olyan, hogy nincs kedve meg nem mer szolni, hogy nem ert hozza.
En a szemeszeti klinikan jartam igy, otszor kuldtek ide-oda mire kinyogte a no, hogy nem meri vallalni. Csak ott kozben a rak-gyanus kinovest kellett volna eltavolitani minel hamarabb. Sajnos ez az sztk egedzsegugy.
Biztos gyakorizik. :D
Amúgy viccet félretéve, én tudok olyan doktornőről, aki nem mer fogat húzni, ezért az asszisztens húzza helyette! Ez komoly. Ja, és az apuci rendelőjében vizitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!