Akik szerint a koronavírust nem az USA alkotta meg, azok mit mondanak az ez ellen szóló érvekre?
A vuhani katonai világjátékokon miért nem vettek részt amerikaiak?
Miért tartóztatta le az FBI Charles Lieber, vuhanban is dolgozó, amerikai biológust?
Miért állította Luc Montagnier, hogy a covid természetes úton nem jöhetett létre? Luc Montagnier 2008-ban Nobel-díjat nyert a HIV kutatásáért.
“ A vuhani katonai világjátékokon miért nem vettek részt amerikaiak?”
Érdekes, eddig pont az volt a konteó, hogy a részvételük alkalmával csempészték be.
Miért tartóztatta le az FBI Charles Lieber, vuhanban is dolgozó, amerikai biológust?
Nem tudom mi van a konteóban, miért: azért, mert benne volt a létrehozásában vagy kifejlesztésében, amivel az amerikai kormány bízta meg? Ha ezt gondolják a konteósok, akkor miért tartóztatta volna le a saját megbízója?? És miért verte nagydobra, miért nem titokban tette?
De hogy ne csak kérdések legyenek, íme a válaszok:
azért tartóztatták le, mert egy rakás pénzt )1,5m USD) kapott a kínai kormánytól, hogy létrehozzon egy labort Kínában és ahhoz toborozzon embereket. Az amerikai törvények szerint be kell vallania ha külföldi kormányoktól kap vki pénzt. Ő ezt nem tette meg és nem kis összegről volt szó. Egyébként nem biológus, nem foglalkozik egyáltál vírusokkal.
Miért állította Luc Montagnier, hogy a covid természetes úton nem jöhetett létre?
Ezt tőle kérdezd meg... Egy rakás más tudós meg azt állította, hogy nem mesterségesen létrehozott vírus. Értem én, hogy egyszerűbb annak hinni, aki alátámasztja a konteós elméletet, de ezen kívül miért hihetőbb az ő véleménye, mint többtucat más tudósé?
"A vuhani katonai világjátékokon miért nem vettek részt amerikaiak?"
Ahhoz képest, hogy nem vették rész, valahogy mégis nyertek 3 ezüstérmet és 5 bronzérmet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!