Ha az összes prolit egy lakatlan szigetre telepítenék, képesek lennének olyan társadalmat létrehozni, mint a normális emberek?
#21: Szóval proli vagyok leendő mérnökként, mögöttem matekversenyekkel, mert leírtam a véleményem?
Nyugi. Senki sem sértődött meg rajtad. Attól a szinttől messze vagy.
#25: Nem vagyok senki ügyvédje, egyszerűen nem nézek le annyi embert, mint te. Téged sem nézlek le, pedig láthatóan egyszerű kérdésekre sem tudsz választ adni.
Biztos van olyan a családomban, akit leproliznál.
Miért, te ki vagy? A prolik ítélője?
#26: Azért, mert úgy lesz mérnök az ember, hogy elvégzi az egyetemet. Ehhez jó pár félévet ott kell töltenie. Tudod, vannak dolgozatok, vizsgák, beadandó feladatok, szakdoga, államvizsga. Mivel még huszonéves vagyok és nincs meg a diplomám, mit mondjak? Ha minden jól megy, ebben a félévben meglesz. Ha esetleg csúszok vizsgán, akkor a következőben. Visszatérjünk rá akkor és szkenneljem be majd ide a diplomám, vagy mi?
Amúgy nem, nem mindenki csak mérnököt ír.
Azért azt köszi, hogy igazoltátok, amit a prolizokról írtam, hogy besavanyodottak. Ezt gyönyörűen hoztátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!