Ha az összes prolit egy lakatlan szigetre telepítenék, képesek lennének olyan társadalmat létrehozni, mint a normális emberek?
5 perc és megölnék egymást.
De ez nagyon jó lenne, ha a proliktól elszeparálhatnánk magunkat, az egész rendszer és "államforma" illetve közéleti gond eltűnne.
Egy komplett másik bolygó kellene nekik, olyanok mint a kártevők.
Csatlakozom. A proli a legkártékonyabb élőlény ezen a bolygón. Óbégatni azt tudnak, hogy "- Nekem jogaim vannak!", de a közösbe vajmi keveset tesznek bele. Emellett hihetetlenül erőszakosak, csak meg kell nézni a bűnügyi híreket. Nem tudom, ez miből ered, talán abból, hogy nagyon belterjesek, persze szerencsére, ne is keveredjenek nagyon a normális emberekkel! Ha valaki meg tud nekem nevezni egyetlen prolit, aki adott valami értékeset a civilizációknak, az kap egy jutalmat tőlem, vagy valamit.
Egyébként nekem nem volna bajom velük, ha nem lennének olyan erőszakosak és öntudatosak. Ha azt mondanák "- Oké, bszdmeg, te hosszú évekig tanultál, míg én az általános iskolát is alig tudtam befejezni, vezess engem, és követlek szó nélkül!", akkor semmi bajom nem lenne velük. De ezek mindenkinél okosabbak. Okosabbak az orvosnál, okosabbak a pedagógusnál, okosabbak a jogásznál, mindenkinél.
Definiáld a prolit, lehetőleg úgy, hogy te éppen ne csússz bele a kategóriába...
Egyébként ilyet szerintem nem lehet lemodellezni. Mert a jelenlegi társadalmi rend és technikai fejlettség legalább 4-5.000 év alatt alakult ki. Nem pedig egy hét alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!