Van rajtam kívül aki úgy gondolja, hogy be kéne indítani a gazdaságot, és csak az öregeket meg a betegeket kéne elzárni?

Nem lehet elzárni.
Ha újra be kellene mennem dolgozni, én pl. eléggé meg lennék lőve. A szüleim segítségre szorulnak, nem tudok elszeparálódni tőlük.
A másik meg az, hogy eléggé nehéz definiálni, ki a "beteg". Mert ha pl. csak a daganatot, a cukorbetegséget, a magas várnyomást, a légúti betegségeket (asztma, allergia stb.), a veseproblémákat és a szív- és érrendszeri zavarokat és a túlsúlyt vesszük, akkor hányan lehetnek érintettek 10 emberből?

"csak az öregeket meg a betegeket kéne elzárni?"
Na és hova zárnád el őket? És ki gondoskodna róluk. Vagy az nem fontos, így is úgy is meghalnának előbb-utóbb, akkor már inkább előbb?

"csak az öregeket meg a betegeket kéne elzárni?"
Sok magas vérnyomásos,cukorbeteg kollégám van ha őket elzárnák nem tudom ki dolgozna helyettük

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!