Rájöttem, hogy hogyan indítsuk be a magyar gazdaságot! Mit szólsz?
Hallottam, hogy a youtube fizet a felhasználóinak, ha azok kellően népszerűek. Nem tudom, hogy működik ez, gondolom a reklámoktól, feliratkozók számától, nézettségtől függ hogy mennyit fizet. Régebben olvastam, azt hiszem az indexen, hogy valamelyik youtubos 1 év alatt több millió forintnyi pénzt zsebelt be a videóival.
Arra gondoltam, hogy a magyar internethasználók mind csinálnak youtube csatornát, ahová feltöltik a saját készítésű videóikat, és közös megegyezés alapján az internetezők feliratkoznak egymás csatornáira, illetve megnézzük egymás videóit. Így hatalmas nézettségre teszünk szert mindannyian, a youtube pedig fizet nekünk. Végre lesz egy kis plusz pénze az embereknek, az országnak, tudunk költekezni és beindul a gazdaság. Zseniális!
Zseni vagy azt kell mondjam. Téged várt, már a nép évek óta.
A kérdezőt gazdasági miniszternek/miniszterelnöknek!!
Skandáljuk együtt: M.O jobban teljesít!
Pedig tényleg zseniális ötlet!
Csak kérdéses, hogy így bekerülhetne-e ez a sok ember a youtube partnerprogramjába.
Kedves kérdező!
Szeerintem ezt nem gondoltad végig. Ha egyre több felhasználó lesz, egyre több videó, akkor relatíve kevesebb lesz a nézettség. A tortát egyre több szeletre vágod, de attól még a torta nem nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!