Ebben a helyzetben miért a milliomos vállalkozók sírnak?
Mindenkinek be kéne vállalni némi nehézséget, veszteséget, de akik egyébként egész évben milliókat akasztanak, most rúgják ki a nekik dolgozókat, küldik munkanélküli segélyre, de egy minimális bért sem hajlandóak fizetni. Az ilyeneket kéne sajnálni?
Akik tízmilliós autókkal járnak és most sírnak, hogy pár hónapig nem lesz bevételük?? Gyomorforgató.
"Ebben a helyzetben miért a milliomos vállalkozók sírnak?"
Mert ők nem 47 ezer forintot buknak havonta - mint te, hanem 47 milliót.
11/12!
A nyolcasnak igaza van, bármennyire is fáj neked!
(Mármint az igazság!)
A károgóknak. Most elsősorban a versenyszférára gondoltam, ott mindenkinek kizárólag az önhibája a minimálbér, annyit fizet a munkáltató amennyit ér a tudásod. Ha többet érne mehetnél máshova több pénzért, ahogy rengetegen.
Az állami szférával egyetértek, ott meg vannak kötve az emberek, de senki sem kötelez, hogy oda menj.
15/18:
"Klímás segéd ismerősöm 250-300 körül visz haza."
Rajtad kívül látta még valaki ezt a "klímás segédet"? :)
#18 Folyamatosan volt munkájuk, ha nem dolgoztak volna jól, akkor mi értelme lett volna alkalmazni őket. Az ismerősöm ott kezdett dolgozni, remélte, hogy ha marad emelik a bérét, de semmi, már ezelőtt is meg akartak lépni onnan. Mondom hogy nem csak ilyen létezik, de sajnos sok ilyen cég van.
Én is dolgoztam olyan munkahelyen, ahol a 20 éve ott dolgozó kollégának ahelyett, hogy emeltek volna minimálisan folyamatosan a bérén az évek alatt, inkább inkább hagyták hogy végül elmenjen, pedig ő volt az, aki mindenhez értett ott. Utána meg felvettek helyette már több másik embert is aprópénzért, és csodálkoztak, hogy nem találnak normális munkaerőt helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!