Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A kisebbségi "vállalkozók"-nak...

A kisebbségi "vállalkozók"-nak miből telik autóra?

Figyelt kérdés
Nem értem az aki közmunkán dolgozik és van minimum 5 gyereke az hogy engedhet meg magának autót. Tudnátok nekem erre válaszolni , mert pl. nekem nagyobb a fizetésem mint a jelenlegi közmunkabér viszont jelenleg én saját önerőből nem tudnék kocsit venni.
2016. nov. 18. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Már miért ne telne?

Max nem legális vagy hivatalos.

2016. nov. 18. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van "egyéb" bevételi forrásuk.

Jellemzően, vasazás meg a hasonlók.

2016. nov. 18. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom illegális tevékenységekből.
2016. nov. 18. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Úgy,hogy túl sok a családi pótlék 5 gyerek után..
2016. nov. 18. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Van aki azért közmunkázik mert mellette harácsolnak, és büdös nekik a 8-12óra heti 5 nap munka. Nyilván nem milliós összegekkel fognak játszani havonta mint a keményebb családok, de megélhetési szinten papírból is pénzt csinálnak.

Ha nem cigányokról lett volna szó akkor csodálkoznék én is, de ez így nem újdonság, ha tudná sok magyar hogy mikkel foglalkozik sok oláh cigány ahol vannak 8an is egy két szintes házban, akkor nem kubikolnának polgári melóval.

2016. nov. 18. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Mifelénk jellemzően csicskatartásból gazdulnak. Egy család tart az istállóban négy -öt csicskát és ezek szociális juttatásait veszik fel, valamint ingyen dolgoztatják őket.
2016. nov. 18. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég változatos hogy miből élnek.

Én például ismerek olyat, aki tulajdonképpen "kiközvetíti" a segédmunkásokat egy építkezésre, nekik fizet napi bért, magának meg elég magas áron leszerződik. Mellette mindennel bizniszel amivel lehet. Rengeteg építőanyagot, megmaradó hulladékot elhordanak majd eladják.

Persze vannak durvábbak is, akik alvilági kapcsolatokkal szereznek pénzt.

Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy a kisebbség nagy része a látszatra megy, bármelyiket megnézem, "fukszos" ruhák, drága telefon, márkás dolgok...közben otthon meg putriban lakik.

2016. nov. 19. 07:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Többnyire úgy, hogy mindennel "bizniszelnek", törvényesen, vagy törvénytelenül.
2016. nov. 19. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!