Ugye nem csak én vagyok így?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy a két iráni fertőzött Magyarországon elkezdte a dzsihádot és szándékosan fertőződtek meg Iránban és mint egy biológiai harcot indítva az EU ellen.2020. márc. 5. 06:37
1/9 anonim válasza:
Nem, több hozzád hasonló fogyi él az országban.
2/9 anonim válasza:
Pontosan soros györgy keze is benne van!
4/9 anonim válasza:
Nem, ez is biztos csak álprobléma, mint a migrács-téma, mondottá a lökött maszopos.
5/9 anonim válasza:
A migráció, klmíhiszti, koronavírus mind csak gumicsont, hogy ne foglalkozzunk a valós problémákkal az elhízással, amiről Norbi beszélt.
6/9 anonim válasza:
Hát tudod úgy van, hogy a kígyók, ööööö,... kígyóznak!! Ennyi.
7/9 anonim válasza:
Anyám borogass!
Ha biológiai hadviselést akarnak, arra sokkal célravezetőbb az anthrax, mivel emberről emberre nem terjed, viszont a tüdőbe jutva közel 100%-os a halálozási arány. Ezzel szembern ez a vírus emberek között terjed, így ellenőrizhetetlen, a halálozási aránya pedig 10% körüli, fiatalabbak körében kevesebb, mint fél százalék.
Itt ez a két iráni csak felelőtlen hülye volt. Ilyen helyzetben én biztosan nem mentem volna haza Iránba, az egyik legsúlyosabban fertőzött országba, vagy ha már igen, betartottam volna a 14 napos karantént utána...
8/9 anonim válasza:
Nyugi, nem vagy egyedül, sokan hisznek az ilyen képtelen baromságokban. A migránsinváziótól is százezrek rettegnek, szóval népes a tábor a konteósok körében.
9/9 anonim válasza:
Magyarország nagyon fontos hely, nekem biztosan.
De nem hiszem, hogy a dzsihaddnak elsődleges célpontja volna.
A milánói tucatnyi halottat mivel magyarázod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!