Sokan azért nem szeretik a Franciákat Magyarországon, mert volt a Trianoni békeszerződés, úgye?
Én nem nagyon találkoztam olyanokkal akik nem szeretik a franciákat.
Nem a legkedveltebb nép a magyarok körében az tény, de ugyanígy nincsenek oda a skótokért vagy spanyolokért sem. Miért lennének? Távol vannak tőlünk.
Dolgoztam franciákkal. Nagyképű mindent csak mi tudunk mindenhez csak mi értük társaság volt. Idejöttek hogy tanítsák a keleti barbárokat. Kb. ez volt a viselkedésük.
Aztán fél év múlva bemutatták azt a rendszert saját fejlesztésnek amit nálunk láttak de nem engedték bevezetni a többi társvállalatnál, mert az úgy nem jó.
"Dolgoztam franciákkal. Nagyképű mindent csak mi tudunk mindenhez csak mi értük társaság volt. Idejöttek hogy tanítsák a keleti barbárokat. Kb. ez volt a viselkedésük."
Én meg ismerek külföldön magyarokat, akik folyamatosan a befogadó országot és helyi munkatársaikat ócsárolják: miért így csinálják ezt, sokkal egyszerűbben meg lehet csinálni, de hülyék, ez így szar, az úgy szar, blabla. Persze siralmas nyelvtudásuk miatt csak maguk között tudnak hőbörögni, meg azért a négyszeres fizetést elfogadják. Szóval ne hidd azt, hogy a magyarokról olyan szép kép alakulhat ki más népekben, miután találkoznak velünk.
Kérdező, te úgy szoktál SZERZŐDNI, hogy kuss a másik félnek?
De nem kizárólag Trianon miatt kell a franciákkal óvatosnak lenni. Akit onnan küldtek magyar jelmezben, abban még nem volt köszönet. Akkor se, ha a De Gaulle által súlyosan támogatott Montrealon keresztül érkezett.
A franciák Trianontól függetlenül (is) sunyi népség, a törököket is pénzelték Európa ellen. Vagy ott van amit Vichyben csináltak. Vagy hogy még ma is pénzt gyűjtenek a korábbi gyarmataiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!