Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Úgye ez egy kamú hír?

Úgye ez egy kamú hír?

Figyelt kérdés
[link]
2019. jan. 6. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Mért lenne kamu hír?
2019. jan. 6. 13:12
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Majd ha kicsit nagyobb leszel, nyolcadik osztályban fogsz tanulni az ember szaporodásáról és akkor meg fogod tudni, hogy a teherbeeséshez bizonyos feltételeknek teljesülniük kell, de ezek közt nincs az, hogy a gazdatestnek ébren kell lenni, mert csak úgy képes megfoganni.
2019. jan. 6. 13:49
 3/5 nemaRendőrség ***** válasza:
53%

Nem, tényleg megtörtént.

Az apa és az anya is néger, náluk ez simán elképzelhető

2019. jan. 6. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
"Gazdatest" XD a Csillagkapuban érzem magam
2019. jan. 6. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én több okból nem hiszem:

- Valakinek, még ha kómás is, egy KÓRHÁZBAN (!) nem veszik észre, hogy nő a hasa, a melle, elszíneződik a mellbimbója, esetleg folyik? Ezt a szerencsétlent 9 hónapig nem vizsgálta, nem tisztogatta senki

- ahhoz, hogy teherbe essen valaki, ahhoz peteérés kell, az meg menstruációval jár. A kómás beteg nem menstruál, ezt 100% biztonsággal tudom. De ha ez az egy mégis menstruált, akkor nem vették észre, hogy elmaradt neki?

- A kómás beteg nem érez fájdalmat, tehát nem kezdett el "fájdalmasan nyögdécselni", de főleg nem tudott volna természetes úton szülni. Volt már a történelemben, hogy állapotos nő kómába esett, de attól is császárral vették el a gyereket.

Függetlenül attól, hogy ez szerintem kamu történet, vannak elmebetegek, akik valamilyen formában kihasználják a betegeket és nem feltétlenül a kómásakat.

2019. jan. 6. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!