Na, szoval az a lenyeg, hogy en ebben nem hiszek, de baratnom mindenkepp ki akarja pronalni, en meg meg szeretnem allitani mielott hulyeseget csinal...
nekem ez tulajdonkeppen csak egy szerencsejateknak tunik, atveresnem, semmi tobbnek. Nektek mi a velemenyetek errol? Hogy beszeljem le? Nagyon onfeju
2 perc google keresés után
https://www.youtube.com/channel/UCcY63nx1Q4i2Fqj8mJK2Law
Ja és olasz lelkem, a kép pedig Portofinoban készült.
Á dehogy kamu, nem átbaszás, vágj bele, vegyél fel hitelt a lakásodra, az évezred üzlete, tudás sem kell hozzá, nem is kell vele foglalkoznod és dől a lé!
Ne hallgassál arra, aki mást mond, ezen még a legbutább tudatlanok is milliárdokat tudnak csinálni és csak kezdőcsomagra kell befizetniük, vágj bele, persze nem árt minél többől elindulni, tedd pénzé mindenedet és vegyél fel annyi hitelt amennyit bírsz!
"
A program nemkívánatos tartalmat talált
Ez a weboldal szerepel a nem megbízható vagy nemkívánatos tartalommal rendelkező webhelyek listáján, és le lett tiltva."
Ezt írja nekem a NOD32 :D
A dögös csajtól akartam kéni 1 randit, de sajnos nem lehet a hozzászólásokra reagálni, mert kamu linkek vannak alatta.
Ilyen az én szerencsém, meglátok 1 bomba casjszit és még ráírni sem lehet :)
Megmutattam neki ezt, es azt hiszem rabeszeltem...
Utolso amugy😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!