Liberálisok! Miért nem érzem magam szabadnak?
Figyelt kérdés
Más országokban is voltam melyekben a liberalizmus és a szabadelvűség dűlik de ott sem éreztem magam valóban szabadnak2020. febr. 15. 18:06
1/20 anonim válasza:
A liberalizmus az USA áll a legközelebb, gazdaságilag, társadalmilag is.
A többi állam, legalábbis az európaiak meg irányított baloldali politikát követnek.
2/20 anonim válasza:
Mert magyar szabadság legutóbb 1919-1945-ig volt.
3/20 anonim válasza:
Hát honnan tudjuk MI, hogy TE miért nem érzed magad szabadnak??
5/20 anonim válasza:
Szegénykém! Szerintem menj Szaúd-Arábiába, ott biztosan szabad leszel.
6/20 anonim válasza:
Az, hogy ki minek erzi magát és kinek nem, az k-ra nem az ideológiáktól függ. Kerdezzeg egy észak koreait: tuti lenne (olyan agymosott), aki azt mondaná, hogy full szabadnak érzi magát a vezér uralma alatt. Hogy Te miért nem érzed magad annak a világ legszabadabb féltekén, nem tudom, talán magadban kell keresni megfejtést
7/20 A kérdező kommentje:
" a világ legszabadabb féltekén"
Évek óta most nevetek először!
2020. febr. 15. 19:22
8/20 anonim válasza:
Az észak-koreaiak legalább nem hazudoznak szabadságról mint itt.
9/20 anonim válasza:
7# Jó, lehet hogy nem pont Magyarország, de Nyugat-Európa igen, a világ legszabadabb félteke :)
10/20 anonim válasza:
7# Kedves kérdező és/ Lepontozók: nem ismeritek a diktatúra lélektanát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!