Ha a liberálisok folyton azt hangoztatják, hogy toleránsnak kell lenni ( pl. a melegekkel) akkor miért nem védik az állatokkal játszó dunaharaszti bácsit?
Az a szörnyű,hogy a toleranciát valami negatív dologként állítod be.
A hozzád hasonlóakkal van baj a világon.
Senkit nem tudtok megtűrni magatok mellett.
És mindig mindenkiben a rosszat keresitek,ha nem olyanok,mint ti.
Mondjuk ez nem igazán tolerálandó dolog.
Az meg még egy másik, hogy ezek leginkább "bort isznak, vizet prédikálnak", azaz azt kellene tolerálni leginkább amit diktálni szeretnének.
A liberálisok azt hirdetik hogy mindenki azt csinál amit akar amig ezzel nem zavar másokat. A megkinzot állatokat valoszinü zavarja a dolog igy fellépnek ellene. Melegeknél mindenki bele egyezet igy nem lépnek fel ellene.
Télleg nem értesz egy ilyen egyszerü logikát?
Köszönöm a válaszokat.
Nem a melegeket akarom bántani, hanem csak példának hoztam fel.
Miért lenne ez más mint amikor a melegeket vagy a cigányokat védik?
Szerintem erőszakról vagy állatkínzásról nem beszélhetünk mert akkor a ló vagy más állat nem hagyná. A ló gondolom jól össze rugdosta volna a bácsit.
Gyakorlatilag itt csak az történt, hogy jól érezték magukat egymással úgy mint a melegek vagy a heterók.
De akkor hol van itt a nagy tolerancia egymással szemben?
Ha mindenki azt csinál amit akar akkor ezzel mi a probléma, hiszen az állat nem ellenkezik?
Vagy akkor most a liberálisok is fajgyűlölők és ezt nem kell tolerálni, mert nincs belőle haszon?
"Szerintem erőszakról vagy állatkínzásról nem beszélhetünk mert akkor a ló vagy más állat nem hagyná"
Amikor hagyja a kutya a gazdájának, hogy összeverje - mert van ilyen, soha nem támadna vissza rá - , akkor sincs erőszak? Jólvanazúgy?
"Szerintem erőszakról vagy állatkínzásról nem beszélhetünk mert akkor a ló vagy más állat nem hagyná."
Úristen, te vagy nagyon IQ negatív vagy, vagy az állatokat megerőszakolókhoz hasonló deviáns, más lehetőség nem nagyon állhat fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!