A liberálisok miért gyűlölik a sokszínűséget? Miért akarnak a sokszínű nemzetek Európájából egy homogén masszát, Európai Egyesült Államokat gyúrni?
A jobberek akarták, hogy mindenki egyszínű, egynyelvű, egyvallású, egyszerre lépő legyen, különben nem kap rétest estére massza legyen.
Rossz házban kopogtatsz.
"A jobberek akarták, hogy mindenki egyszínű, egynyelvű, egyvallású, egyszerre lépő legyen, különben nem kap rétest estére massza legyen."
Nem mintha én "jobber" lennék, de úgy tudom, a kommunisták nem jobberek voltak.
Ti is kommunisták vagytok igazából, csak demokratáknak meg liberálisoknak hívjátok magatokat. A név más, de az ideológia ugyanaz. Ugyanazok a törekvéseitek, mint a kommunistáknak.
"Azért, mert rengeteg példa van a világtörtènelemben, hogy egyesülés folyamán erősebb gazdasági, politikai állam jön létre, "
És arra esetleg nem gondoltál, hogy nem mindenki szeretné feladni a nemzeti identitását, kultúráját a pénzért cserébe?
De titeket ez nem zavar, ugyanúgy megpróbáljátok ránk erőltetitek az elmebeteg elképzeléseiteket, mint annó a kommunisták.
"És arra esetleg nem gondoltál, hogy nem mindenki szeretné feladni a nemzeti identitását, kultúráját a pénzért cserébe?"
Akkor ne add fel. Hol érdekel ez engem? Azt csinálsz, amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!