Miért erőltetik mostanában, hogy "egy vérből vagyunk" gondolatát, sem genetikailag, sem gondolatainkban nem vagyunk azonosak, ez soha nem volt jellemzőnk, kiknek érdeke ezt nyomatni?
Az lehet, de akkor el kell keserítselek, mert a szomszédos népek genetikája is szinte egy az egyben megegyezik a miénkkel, az osztrákok esetében pedig gyakorlatilag 100%-os az azonosság.
Tudod, Chuchill mondta: "Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam."
Ausztriában még kinagyíva sem találtam hunnic genetikai csoportot, ellenben Ukrajnában jelentős.
Egyébként is: egyetlen ismerősöm sincs, aki részt vett ebben a felmérésben.
Mivel a népek nem homogének,így megoszthatóak.
Ha ideológiák szerint élnék,nem országhatárok mentén,akkor talán nem lenne ennyi káosz a világban,hanem eggyé tartozna,ami egymáshoz való.
A politikából élő élősködőknek ez nem érdeke,mert akkor megszűnne a dolguk a világban.
Gondold el,ha lenne egy liberális ország,vagy egy középkonzervatív,és szélsőjobbos,akkor kivel vitatkoznának az emberek?
Akkor mindenki élhetne a saját értékrendje szerint,és nem kellene elmenni szavazni arra,hogy ki uralkodjon.
5. Márpedig az a térkép teljesen valid. Ismerek még párat külömböző forrásokból, mindegyik hasonlót mutat. A magyaroknak annyi közük van a hunnic génhez, mint a medvének a medvehagymához. A honfoglalók sem renfelkezdtek nagy számban a hunokra jellemző Q haplopcsoporttal, helyette R1a és I haplocsoportjaik voltak legfőképp, még az új Magyarság Kutató Intézet vizsgálatai szerint is.
Ukrajnában a különböző tatár népek miatt van jelen a Q haplocsoport.
Itt van még pár másik térkép (az pedig hidd el nekem, édesmindegy, hogy te, vagy a családod részt vett e benne, mert egyrészt nem tudhatod, ugyanis anonim adatok révén bármelyik vérvételed használhatták, másrészt meg az mindig csak egy család lenne):
De amúgy szerintem felesleges kételkedi, ezt a tükörben is látod.
"Oldozd meg a bilincseket
amikkel törzs és vér leköt,
hogy szellem és ne hús tegyen
magyarrá, s nőjünk ég felé,
testvér-népek közt, mint a fák,
kiket mennyből táplál a Nap." (Babits Mihály)
Babits szerintem szépen megfogalmazza, hogy az lenne a jó, ha a szellemi örökségünk és a kultúránk tenne minket magyarrá.
De ettől függetlenül nem hiszem, hogy az egy vérből vagyunk kifejezés pusztán biológiai értelemben gondolja ezt.
#4 Egyet mondok neked: turanid rassz. Ez az, ami a közép-ázsiai népekre jellemző, de Közép-Európában egyedül csak a magyarok között található meg jelentős számban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!