Szerinted a magyar nép genetikailag alkalmatlan a nyugati életszínvonalra, kisebb társadalmi különbségekre?
Szerintem a magyar ember rosszul érezné magát ha ő managerként "csak" kétszer-háromszor annyit keresne mint a munkás.
Ha nem keresne nagyságrendileg többet a munkásnál, nem is tudná olyan látványosan lenézni a munkást.
Ugyebár nálunk ez fűti a társadalmat elsősorban, mindenki güzül, tanul, hogy aztán lehessen predátor módjára vadászni a sok pénzt.
A melós a túlélésért küzd, rajtuk lehet nevetni, hogy nekik nem jött be az élet, haha!
Valóban alkalmatlan lenne a magyar nép a nyugati életnívóra?
Sok ostobaságot olvashat az ember, ha az internetre téved.
Hogy genetikailag egy nép mire alkalmas, vagy sem, a tudomány nem venné a bátorságot, hogy válaszoljon. Ismeret nélkül állást foglalni, önmagunkat minősítjük.
Nagyon sok vezetőt ismerek, akik ma itt alig keresnek többet a beosztottjaiknál. Mert itt nem a munka fontossága és minősége a fizetés mércéje, hanem a nyalásé.
A melóssal az a baj, hogy problémáinak zöme éppen miatta következett be, ami meg nem, ott mindig másfelé vagdalkozik, mint kéne. Ekkora szereptévesztéssel persze nem nehéz megjósolni a következményt.
A magyar nép genetikailag tökéletesen megegyezik a nyugatiakkal. Még a feketék és fehérek közti különbség is olyan kicsi, hogy a genetikai különbségek csak egészen apró különbségeket magyaráznak. Pl. a feketék átlagosan nagyon-nagyon kicsit jobban futnak. Ez genetika. De ha felvennéd a gauss-görbéjét az összes feketének és fehérnek, több mint 99%-ban megegyezne a két görbe, még fizikummal kapcsolatos felmérésekre is. Ami pedig a legnagyobb különbség, hiszen a legközvetlenebbül függ a genetikától.
A magyarság KULTURÁLISAN nem alkalmas arra, hogy nyugati életszínvonalon éljen. Nem azért, mert vannak akik lenézik a melósokat. Hanem mert extrém kollektivista mindenki. Legalábbis szerintem.
Ugyanis nyugaton nem kisebbek a társadalmi különbségek:
A magyarok kollektivisták?
Szerintem inkább hihetetlen módon individualisták.
Mindig csak az "én-én-én és a nekem-nekem-nekem mindent!" elv érvényesül náluk. A másikkal egyáltalán nem törődnek, hogy annak esetleg mi lenne a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!