Miért nem kapnak a nők fizetést a házimunkáért?
# 19
A házimunka munka és meg kell fizetni. Még mindig nem hallottam egy normális érvet ez ellen, csak hisztit.
Én pedig sosem leszek háziasszony, de objektív szempontból ki kell állni a rabszolgamunka ellen.
Akkor állj ki az út szélére, ha neked nem elég az, hogy egy férfi megkeresi a pénzt és abból élsz.
Ennyi erővel ha épülök egy házat miért nem kapok érte pénzt, hisz dolgoztam. Szóval örülj neki, ha van oylan balek aki mellett egész nap otthon lehetsz.
Az én adókból elég sok olyat fizetnek már, amit én nem fizetnék.
A te házimunkád főleg ilyen
Főzhetsz pénzért is, meg ingyen is.
Te nem állsz szakácsnak, hanem inkább ingyen főzöl otthon
Erre nem kényszerít senki, ha teher, hát rosszul döntöttél.
Amúgy írd meg ezt 3000 oldalban, Marxnak bejött!😁
Szóval csak trollkodsz és beszéled a hülyeségeket kérdező.
A munkáért az fizet akinek ez hasznot hoz, aki számára azt a munkát valaki elvégzi. A HÁZImunka az a TE SAJÁT életedet segíti és nem másét. NEKED kell fizetni akkor érte - persze ha akarsz önmagadnak fizetni.
A férjed pedig a családod része lenne - neked nem lesz, nem kell tőle félned - és vagy neki is éppen úgy el kell végeznie a házimunkából a maga részét vagy más olyan tevékenységet kell végezzen amivel szintén a család életét teszi jobbá.
De már írtam korábban, a házimunka nem az államnak kell, hanem neked, magadnak. Rohadtul nem érdekel senkit hogy van-r tiszta ruhád, hogy retkes-e a fürdőkádad vagy elmosogattad-e a cuccaidat evés után.
Legközelebb majd azért kérsz pénzt az államtól mert kitörölöd a hátsófeledet ha vécén jártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!