Gyurcsány Ferenc szerint manapság luxuscikk a rántott hús. Ez igaz?
Csak azért kérdezem mert épp rántott húsos szendvicset eszek.
Lehet, hogy az egy hála ima helyett kettőt kéne elmondanom? 🙏🤔
# 10 nem fogom neked a bérpapiromat linkelgetni. Semmi közöd hozzá
Dé én tudom mennyit kerstem 2010ben és mennyit most.
Megint hazudik.
A sima hús is luxuscikk, amióta dübörög a gazdaság és Magyarország jobban teljesít, nemhogy a rántott.
# 13
🚑
"🚑"
Na, az nagyon jó, akkor nem kell megadnod a bérpapírodat, csak mondd, hogy melyik kategóriában vagy a bértáblán.
E5
Azt elárulhatom neked h 105 ezer forint volt 10 éve az első fizum.
Amit te a bértáblába látsz az bruttó összeg az igaz, de ahhoz még add hozzá a veszélyességi es a műszakpótlékot.
Ezekkel együtt a bruttómnak megfelelő összeget kapom kézbe.
És a családi adókedvezmény még szintén jár ami ugye 2010 előtt nem volt.
Pontosabban volt. Az első Orbán kormany alatt amig a Meggyesiék el nem törölték
Várom.
Senki nem mondta h nem vagyunk alúl fizetve. Azt mondtam megduplázta a fizetésem ami igaz is.Kezdetnek nem rossz úgy gondolom.
Illetve én tudom, hogy éltem 2010 előtt és hogy élek utánna.
Nem mindegy h az ember miért vállal másodállást tudod?! Annó azért kelett másodállást vállalnom mert NEM JÖTTEM KI A FIZETÉSEMBŐL.
Jelenleg azért vállalom a másodállást, mert lehetővé tették, hogy legyen rá időm és energiám, illetve azért, hogy azt mind félre tegyem vagy mondjuk nyaralni vigyem a családot.
Illetve ha ennyire képben vagy a bértáblákat illetően nézzd meg a magyar közlönyben található bértáblákat is mondjuk 2022 január 1-től a 72 %os béremelés utan.
Mert ez alatt a kormány alatt bért emelnek nem pedig befagyasztják a bértáblát.
De a sok hülye aki alkalmatlan arra hogy belássa miért nehéz az élete, ahelyett hogy átgondolná, változtatna rajta, inkább ráfogja a Zorbánra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!