Gyurcsány Ferenc szerint manapság luxuscikk a rántott hús. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert épp rántott húsos szendvicset eszek.
Lehet, hogy az egy hála ima helyett kettőt kéne elmondanom? 🙏🤔
2019. nov. 12. 14:00
1/23 anonim válasza:
Ez ugyan olyan béna hamis hatáskeltés, mikor a fidesz azt akarja bemagyarázni, hogy itt mekkora jólét van.
2/23 A kérdező kommentje:
Érdekes. 250 forintért vettem ezt a jóképű szendvicset. A béremet közben megduplázta a jelenlegi kormány. Nem érzem úgy hogy luxuscikk lenne🤷♂️
2019. nov. 12. 14:13
3/23 anonim válasza:
Nem, a luxuscikk az amit az ételallergiásoknak, cukorbetegeknek, vegetáriánusoknak árulnak. Olcsóbb alapanyagokból, olcsóbb gyártástechnológiával készült ételek és alapanyagok 4x-es 5x-ös áron.
4/23 anonim válasza:
"A béremet közben megduplázta a jelenlegi kormány."
Közmunkából átmentél segédmunkásnak?
5/23 A kérdező kommentje:
Ne magadból indulj ki barátom.
Egészségügyi közalkalmazott vagyok. A béremet megduplázta, a munkakörülményeimet jelentősen javitotta.
Ha pedig te túl hüly vagy ahhoz, hogy miért nehéz az életed, hát fogd a Zorbánra.
2019. nov. 12. 14:31
6/23 anonim válasza:
Kedves kérdező, egyetértek veled, és hidd el, hogy ha a Orbán Viktor megnégyszerezné ezeknek a "proliknak" a bérét, akkor is ugyanezt mondanák.
7/23 meszike91 válasza:
LOL
Ez csak trollkodás lehet.
9/23 anonim válasza:
Én még emléxem a régi szép Kádár-időkre amikor luxus volt a téli szalámi és a gépsonka!
Ha lehet hozzuk vissza azt!
10/23 anonim válasza:
Azt linkeld hogy mit duplázott meg, mert ez kamu.
Ezt biztos reklámoznák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!