Pléh csárdát ismeri valaki?
Figyelt kérdés
Asszem a 15. kerben van. YouTube-on van pár videó róla és ott sokan fikázzák. Miért rossz? Amúgy beülős hely, vagy csak amolyan büféként működik?2019. nov. 7. 15:40
2/6 anonim válasza:
pestujhelyi ut 65-ben van beúlős is. azt nem tudom miért fikázzák, kifőzde jelleg, oríás adagok
3/6 A kérdező kommentje:
Nem a Kolozsvári úton van?
2019. nov. 7. 16:50
4/6 anonim válasza:
google térképen rengeteg vélemény írtak róla, most ránéztem 2306 véleménnyel 4,3 csillagon áll, szerintem nem lehet olyan rossz. végigolvasgattam jópárat, elég vegyes a felhozatal, többsége szerintem elégedett de van mikor kifogásolják hogy nem friss a rántott hús vagy más étel, vagy a higiéniára is láttam sok leminősítést (régebben egyszer be is záratták a konyha állapota miatt, volt róla egy youtube videó) más az árakon akadt fel mert dekára mérik és elég húzós is lehet egy ebéd. én szívesen elmennék ezek ellenére is kipróbálni egyszer. úgy tudom csak kinn lehet leülni szóval most nem a legideálisabb
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! :)
2019. nov. 8. 17:30
6/6 anonim válasza:
nezd meg a tripadvisor, google stb ertekeleseket. ott mar van eleg sok velemeny :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!