Szerintetek hasznos-e az IMF-től és az EU-tól való függőségünk?
Pl.
mivel nem ismerem az IMF hitelek feltételeit, hogy érveljek bármi mellett is,
vagy szerintem jó hogy vannak EU transzfereket, de nem tudom mennyire jutnak el a célközönséghez,
és igaz, határozottam irreálisnak gondolom az euro bevezetését, de nem tudom indokolni,
vagy az EU monetáris politikáját bírálni, hiszen ez is sok dologtól függ, pl. ilyen "külső hatás" a fiskális politika.
Nem ismerem az ország pontos gazdasági helyzetét se (és szerintem az emberek többsége ugyanígy van ezzel),
továbbá nem ismerem az összes alternernatívát a gazdaságélénkítés, a deficit kezelésére, egyéb gazdasági problémák megoldására.
Ezért úgy gondolom, nincs és nem is lehet erről objektív véleményem.
Lehet okoskodni, hogy nem jó, ha túlságosan függünk "másoktól", de meg tudjuk ítélni laikusok, hogy van e ennél jobb VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG?!
@0:25
Az igaz, viszont szerintem - és ezzel nem vagyok egyedül - valamiért mi ennek csak egyik oldalát látjuk folyamatosan. És nem a jót...
@0:30
Az IMF hitel az olyasmi, mint a Provident gyorskölcsön. Beledöglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!