Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hasznos (vagy jó) és...

Miért hasznos (vagy jó) és miért nem jó, hogy beléptünk az eu-ba?

Figyelt kérdés
Házidoga.
2011. ápr. 28. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Mert az eu,ezeket a milliárdokat nem ingyen adja gondolom,és majd nézhetünk pár év múlva amikor törlesztik a gyermekeink.
2011. ápr. 28. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert pl. 10 fatuskóra adnak 2 és fél milát.

[link]

2011. ápr. 28. 17:44
 3/5 anonim válasza:
100%
Hasznos, mert sokat támogatnak anyagilag, viszont van negatív oldala is. A termelésből valamennyit az eu-nak kell adnunk, és be kell tartanunk az általuk szabott törvényeket.
2011. ápr. 28. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebbe a támogatás dologba nem mennék bele, de ha jól tudom a nyugati országok jóval többet fizetnek, mint mi.

Oda mehetsz Európán belül személyiddel ahova akarsz, ott is maradhatsz 3 hónapig utána kell bejelentkezned az országba, a megfelelő feltételek esetén: dolgozol, valószínű, hogy munkát találsz, diák vagy, van annyi anyagi tőkéd, hogy nem szorulsz az adott állam szociális támogatásra bármeddig maradhatsz, előbbieknek (diáknál korlátozotabb) családtagja vagy akkor is. (Ha nem jelentkezel be nem utasítanak ki csak jár büntetés (pénzbüntetés)). Igen munkát vállalhatsz bárhol az Unióban. Jogorvoslati lehetőségeid kimerítése után is fordulhatsz az Európai Bírósághoz. Szerintem nem olyan rosszak az Eu-s törvények csak európaibbak. Az Eu alapvetően egy gazdasági szövetségből alakult a mostani politikai unióvá nem vagyok közgazdász, de valószínűleg jót tesz a kereskedelemnek... Ennyi jut eszembe hirtelen.

2011. ápr. 28. 21:04
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. ápr. 30. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!