A "Magyar Nemzet" újság melyik párthoz kötődik?
Hát ezt észrevettem, ahogy most olvasom a tegnapi számot...
Van olyan politikával foglalkozó újság, amely független?
Ilyen napilapra gondoltam.
A Magyar Hangot tartom a legfüggetlenebbnek. Olyan független, hogy Magyarországon ki sem nyomtatják, illetve Puzsér is abban publikál. A többi ellenzéki újság sajnos kötődik valahogy a NER-hez.
Egyébként a Mandiner hetilapot is tudom javasolni, ami ugyan Fideszes lap, de színvonalban összehasonlíthatatlan a propagagandalapokkal. Sok cikkben meglepetten olvasom, hogy szembemennek a fideszes nézőponttal, például kritikusan írtak Izraelről vagy Lengyelországról is.
Olyan, hogy teljesen független nincsen.
Van olyan, amik kevésbé és van olyan amibe több befolyás van.
Gondolj bele, mindenkinek van személyes politikai meggyőződése és több-kevesebb dologban ferdít, teljesen pártatlanul nem lehet közvetíteni.
(persze sokan azt gondolják, hogy a saját politikai oldaljához tartozó újságok kivételek, na persze.)
A Magyar Hang-ot és a Mandiner-t is szemügyre fogom venni, majd veszek mindegyikből.
Köszönöm a válaszokat amúgy
A Magyar Nemzetet 1938-ban alapították, a nemzeti és nemzetközi szocializmus elleni függetlenségünk megőrzéséért.
A náciknak már annyi, a másik ellen mégbőven van mit tenni. Amelyik párt közelebb áll ehhez, az a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!