Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A környezetvédelmi aktivisták...

A környezetvédelmi aktivisták a modernkori géprombolók?

Figyelt kérdés

Itt épp a VW előtt tüntetnek, mert szerintük ők a felelősek a klímaváltozásért:

[link]

Mellesleg a transzport teszi ki a világ kibocsátásának 14%-át de ebben már minden benne van. Hajó, repőlő, vonat kamion stb.

Ennek a 67%-a személyautó, ami ugye nem cask VW, de az ellen kell tüntetni. (Igaz nem szeretem az agresszív üzletpolitikájukat, de ez túlzás)

Tényleg ennyire buták lennének az emberek?

Miért nem mosnak akkor kézzel, vagy kapcsolják ki a villanyt otthon, vagy fűtenek kevesebbet, ha annyira tenni akarnak a környezetért?

Vagy ez cask ilyen feltűnési viszketegség?

Források a szektorok szerinti kibocsátásról:

[link]

[link]

#aktivista #kérnyezevédelmi
2019. aug. 14. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Volt valami ügy, hogy a VW kocsijainál a káros anyag kibocsátást meghamisították a teszteken, és valszeg egyik döntéshozó milliárdos sem lett felelősségre vonva, szerintem ezért tüntettek.
2019. aug. 14. 17:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Az 2 évvel ezelötti ügy, erre is értettem az arrogáns üzletpolitikát, de itt most folyamatosan azt mondja a radio, hogy azért tüntetnek, mert "a VW-t teszik felelössé a flímaváltozás miatt." Persze, ebnne van a csalós szoftver is, de az most változtatott sacc pár tized %-ot, és mint kiderült szinte minden autógyártó benne van, mert ugye a politikusok az asztalnál olyan okos határértékeket határoztak meg, ami teljesíthetetlen.
2019. aug. 15. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!