Csak én érzem úgy, hogy baromi sokat költünk a háztartásra?
Általában így néz ki:
Hó eleje nagybevásárlás
~ Gyógyszertár 6000
~ EuroFamily 15000
~ Tesco 25000
~ Fressnapf 6000
Ebben benne van, hogy telepakoljuk a hűtőt, a kamrát, takarítószerek, kutyakaja (Brit Premium), pelenka/popsitörlő.
Aztán ilyenkor kb 2 hétig boltba nem megyünk,de utána még kb 2*10000 ft elmegy, hogy még elmegyek a Tescoba utánpótolni, meg pékség/zöldséges még kb 5000.
Ez durván 80000 ft. Csak én sokallom? Vagy ez reális?
2 naponta főzök.
2 felnőtt+1 kisbaba+1 kutya
Én nagyon spórolós vagyok, néha kifejezetten csodákra képesen, de ezt - ha tényleg ennyi megy el reggelire, ebédre vacsorára, háztartásra, babára, kutyára - nem sokallom, sőt!
Ügyes vagy!
Köszi.
Pedig nem veszünk szinte semmiből olcsóbbat.
Igaz én elég egyoldalúan táplálkozok, mert állandó fogyókúra az életem, szóval reggelire mindig zabkását eszek házit, ebédre amit főzök, uzsonnára joghurtot korpovittal, vacsorára meg szendvicset vagy tojást (ezt az egyet ingyen kapjuk havi 30-40 darabot házit ja meg krumplit kapunk még ingyen rendszeresen) A baba még csak tápszert eszik, Beba, receptre nem drága, plusz amit én főzök neki, de van kertünk meg gyümölcsös is, elég sok minden megterem. Szóval a kaja vásárlás nagyrésze az amit a férjem eszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!