Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Csak én érzem úgy, hogy...

Csak én érzem úgy, hogy baromi sokat költünk a háztartásra?

Figyelt kérdés

Általában így néz ki:

Hó eleje nagybevásárlás

~ Gyógyszertár 6000

~ EuroFamily 15000

~ Tesco 25000

~ Fressnapf 6000

Ebben benne van, hogy telepakoljuk a hűtőt, a kamrát, takarítószerek, kutyakaja (Brit Premium), pelenka/popsitörlő.

Aztán ilyenkor kb 2 hétig boltba nem megyünk,de utána még kb 2*10000 ft elmegy, hogy még elmegyek a Tescoba utánpótolni, meg pékség/zöldséges még kb 5000.

Ez durván 80000 ft. Csak én sokallom? Vagy ez reális?

2 naponta főzök.

2 felnőtt+1 kisbaba+1 kutya

2019. júl. 5. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egyáltalán nem sok. 30 ezer fejenként + baba 10 ezer + háziállat 6 ezer + tisztítószer 4 ezer. Még kevés is, egy felnőttnek kihozni 1000 Ft-ból a napi teljes étkezést? Sőt, még a gyógyszer ha lejön... Nem sok ez.
2019. júl. 5. 22:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze vannak alkalmi dolgok is, pl kellett vennem most vakcinát a babának nem kötelező oltás, vagy most a kutyát is vittem oltásra meg vettem neki élősködő elleni ampullát vagy a babának pl naptejet, vagy van hogy jönnek vendégek és akkor átugrok a Lidlbe pluszba vásárolni ezt azt, szóval vannak nem fix dolgok, azokat nem írtam bele a költségvetésbe mert az van hogy van van hogy nincs. De általában ez a 80 az ami olyan fix, ennél max több ha van valami.
2019. júl. 5. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon spórolós vagyok, néha kifejezetten csodákra képesen, de ezt - ha tényleg ennyi megy el reggelire, ebédre vacsorára, háztartásra, babára, kutyára - nem sokallom, sőt!

Ügyes vagy!

2019. júl. 5. 22:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

Pedig nem veszünk szinte semmiből olcsóbbat.

Igaz én elég egyoldalúan táplálkozok, mert állandó fogyókúra az életem, szóval reggelire mindig zabkását eszek házit, ebédre amit főzök, uzsonnára joghurtot korpovittal, vacsorára meg szendvicset vagy tojást (ezt az egyet ingyen kapjuk havi 30-40 darabot házit ja meg krumplit kapunk még ingyen rendszeresen) A baba még csak tápszert eszik, Beba, receptre nem drága, plusz amit én főzök neki, de van kertünk meg gyümölcsös is, elég sok minden megterem. Szóval a kaja vásárlás nagyrésze az amit a férjem eszik :D

2019. júl. 5. 23:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok, sőt... kifejezetten kevés. Mi két főre többől jövünk ki, úgyhogy ügyesek vagytok. :)
2019. júl. 8. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!