Ha egyedül élnél mennyi pénzed menne el élelemre?
Figyelt kérdés
2019. márc. 28. 18:10
11/24 anonim válasza:
45-50 ezer forintból eszem, egyedül élek.
32/f
12/24 anonim válasza:
Megettem a társamat is, hogy ez társkeresési probléma témakör?
13/24 anonim válasza:
120 e körül, de rám nem főz anyuci, mindent meg kell vennem magamnak. Reggeli, tizi, ebéd, uzsi, vacsi, nasi.
14/24 anonim válasza:
Bár a feleségemmel élek, de tudom, hogy az én részem kb. 60.000-70.000. Reggelire 300-500 Ft (műzli, szendvics, joghurt, gyümölcs), ebédet többnyire rendelek vagy hetente 1-2x főzünk, így átlag mondjuk 1300, aztán vacsi megint 300-500 (teljes kiőrlésű cuccok, sajttal, sok zöldséggel, gyümölccsel). Aztán erre még jön a hülyeség is (sör meg nasi, persze normális határok között). Lehetne fogni rajta, ha többet főznénk, de sokat dolgozunk.
15/24 lassze54 válasza:
Ez kortól és életmódtól erősen függ. Szerintem és ez saját tapasztalat 50.000 ft/hónap minimum kell és ez könnyen fel tud menni akár 100-ra is.
16/24 anonim válasza:
Függetlenül attól mennyire értelmetlen és bugyuta a kérdés, annyit amennyit eszel.
17/24 anonim válasza:
A válaszokból ítélve eléggé soványka emberekből lenne a több? Volt itt aki havi 20ezerből kihozza. Az hogy csinálja? Háromnaponta egy lángos+csapvíz mindössze az étkezése?
18/24 anonim válasza:
Kb 40.000, általában húsmentesen étkezem, nem vagyok nagy édesszájú és magamra szeretek főzni, az az én ízlésem. Így a preferenciáim miatt elég alacsonyan megúsznám szerintem, főleg hogy a szezonzöldségeket/gyümölcsöket szeretem.
25/N
19/24 anonim válasza:
Nem a mennyiségen van a hangsúly, a spóroláson. Mi ez a 100ezres összeg?
Normális ételeket normális ember meg tud oldani, max 40-50bol egy hónapban. Ha normálisan főz magának, nem étterembe jár vagy pizát rendelget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!