Főgáz diktálásnál mit jelent a "Nincs megállapodás" szöveg?
Diktálósok vagyunk, eddig minden honapban rendben/idoben diktáltunk, Decenberben megvolt a leolvasas is. Altalaban 20-a kornyeken szokott lenni a diktálás, viszont semmilyen ertesitest nem kaptunk...
Beleptunk a webes feluletre, ahol a kovetkezo diktalas idejere azt irja, "Nincs megállapodás"
A kovetkezo leolvasast iden decemberre irja.
Most attettek atalanyosra?? Milyen jogalappal? Minden szamlat idoben fizettunk, mindig idoben diktaltunk..
Masnal esetleg jelentkezett ilyen szoveg?
Én is csak néztem, hogy azt írták, hogy nem a diktálás alapján számláznak, mert mincs szerződés...
Tegnap, főgáz, Bp.
Regisztrálként jelentek minden hónapban, januárban is. Nem volt gond, rögzítette, bár még online számlát nem kaptam.
Szerintem írj egy e-mail-t és kérdezz rá.
A kérdező azt írja,hogy eddig rendszeresen diktáltak.
Esetleg véletlenül nem a diktálási időszakon kívül?
De szerintem nem érdemes találgatni, írj Nekik,kérdezz rá, annak nyoma van.
Nehéz diktálási időpontban rögzíteni, ha az van kiírva:
"Diktálási időszak: Nincs megállapodás"
Eddig ki volt. pl jan15 - jan 20
Meglett a megoldás...
Mivel nyáron felújítottuk, ezért a felújítás alatt leszerelték az órát. Nyílván akkor nem diktáltunk... Ezért úgy vették hogy akkor nem volt diktálás, ezért áttettek... Szerencsére még vissza tudtak tenni, mert még határidőn belül voltunk.
Kérdeztem, H megis hogy diktáltunk volna, leszerelt órával??? Az volt a válasz, H a rendszerükben az nem látszik, mikor van leszerelve... Hát hol látszik könyörgöm, ok szerelték le!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!