Szennyvíz bekötése?
Figyelt kérdés
Adott egy ingatlan, a szennyvíz nincs rákötve, viszont a csonk bent van az udvarban. Kb 12 m vezeték szükséges a csatlakozáshoz. Az önkormányzat segít a helyének a kiásásában markolóval. Kérdésem kell-e valamit bejelentenem a munka elkezdéséhez ( tervrajz?), kell-e számlát bemutatnom a szerelésről átadáskor? Mennyibe kerülhet ez össze-vissza?2018. márc. 13. 12:46
21/26 anonim válasza:
Ezt a csonk behozására értettem:
/Most ingyen, 10 évvel korábban azt is pénzért./
22/26 anonim válasza:
Tök jó amúgy, hogy most csináltattam meg 1 hete, most jártam utána, most lett kész a rendazer, de lepontoztok 0ra, meg meghazuttoltok...
23/26 anonim válasza:
Az első linken:
"4. Mikor kezdjük a házi szennyvízhálózat tervezését?
A házi szennyvízhálózat tervezés megkezdésének feltétele, hogy megépüljön az utcában a közcsatorna és az ingatlanhoz tartozó házi bekötővezeték is,"
Akkor lehet terveztetni, ha már bent van a csonk.
24/26 anonim válasza:
Éppen hogy te hazuttolsz meg engem a #19 válaszoddal.
Valószínűleg időben és térben változóak a szabályok.
Én csak azt írtam, hogy nálunk hogy volt, te meg ki akartál javítani.
Én önkormányzati honlapokkal bizonyítom az állításaim, te meg csak rinyákolsz, hogy az nem úgy van.
25/26 anonim válasza:
Semmi nem kell, nálunk mi csináltuk, bekellett jelenteni, kijöttek megnézték, és lehetett betemetni
26/26 A kérdező kommentje:
Azt viszont mondták, hogy be kell menni az önkormányzathoz és a csonkot is a nevemre kell íratni, anélkül nem veszik át a rendszert!
2018. márc. 21. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!