Jó lesz ez a kandalló?
Nem reklámozni akarom, hanem ma 6 órakor megyünk megvenni. Albérletben élek, ahol nincs fűtés a főbérlő állja egy részét én 25 ezerért fogom megkapni.
70 nm-es kis házat fűtök majd vele. Minimális elektromos rásegítéssel, fa az van itt bőven.
Azért is a tesco, mert ma tudja elhozni a tulaj így a szállításra se kell ráfizetni. Máshol nem találtam.
Kicsit félek, mert ami ennyire jó ajánlat ott átverés lehet, de ha tényleg 7kw-os az jónak számít.
Már 4 éves lazán van az ehhez hasonló obis kandallónk (árba is így volt) 2 szezonba csak az volt használva és a másik 2-be meg néha néha. Az ajtónál a tömítés egyszer kellett cserélni (nem nagy tétel) és ezen kívül semmi hiba nem volt vele.
Volt egy kerámia oldalú közel 180 ezerért a második szezon után samott csere kellett, majd megrepedt üveggel adtam el olcsón mert arra már nem akartam költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!