Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Jó lesz ez a kandalló?

Jó lesz ez a kandalló?

Figyelt kérdés

[link]

Nem reklámozni akarom, hanem ma 6 órakor megyünk megvenni. Albérletben élek, ahol nincs fűtés a főbérlő állja egy részét én 25 ezerért fogom megkapni.

70 nm-es kis házat fűtök majd vele. Minimális elektromos rásegítéssel, fa az van itt bőven.

Azért is a tesco, mert ma tudja elhozni a tulaj így a szállításra se kell ráfizetni. Máshol nem találtam.

Kicsit félek, mert ami ennyire jó ajánlat ott átverés lehet, de ha tényleg 7kw-os az jónak számít.

2017. okt. 16. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem a tulajnak kellene gondoskodni a fűtésről? Mi közöd neked ehez? Én csak akkor adnék bele ha azt a 25 -öt lelakhatnám.
2017. okt. 16. 13:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Most itt nem ez a lényeg. Sajnos ilyen világ van.
2017. okt. 16. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Jónak jó de max két év alatt szét fog égni. Vékony lemez ,ezért nem tartja a meleget. Lágy fát használj csak bele . Mivel albérletről van szó,így megfelelő addig. De ha saját házad lesz kizárólag öntvény kandallót vegyél. 3 hasonló ment tönkre nálunk . Aztán vettünk öntvény kandallót 5 éve semmi bajuk.
2017. okt. 16. 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ezzel tisztában vagyok. :) sajátba mindenképpen öntött kandallóbetétet fogok venni amit magam építek be, nem ilyen kis gagyi kályhákat.
2017. okt. 16. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Már 4 éves lazán van az ehhez hasonló obis kandallónk (árba is így volt) 2 szezonba csak az volt használva és a másik 2-be meg néha néha. Az ajtónál a tömítés egyszer kellett cserélni (nem nagy tétel) és ezen kívül semmi hiba nem volt vele.

Volt egy kerámia oldalú közel 180 ezerért a második szezon után samott csere kellett, majd megrepedt üveggel adtam el olcsón mert arra már nem akartam költeni.

2017. okt. 16. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos jó lesz, bár nem értek nagyon a kandallókhoz, engem inkább az érdekelne, fel fogod tudni fűteni a házat egy kandallóval?
2017. okt. 16. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!