Mit csináljunk ilyenkor?
Ma idejottek a Tigazosok gazorat cserelni. 1 eve koltoztunk kb be a hazba, utoljara 2011-ben volt az ora cserelve. Most azt allitjak, h vmi nincs rendben vele, lezartak a regi orat egy dobozba, papirokat irattattak velem ala. Elismerem-e, h loptam meg ilyenek. Konyorgom, mi semmit nem csinaltunk! Nem is futunk gazzal, faval tuzelunk. Mutattam is nekik mindent, h a 2 fennmaradt konvektor ki van kapcsolva, a tobbi cso levagva, van ami ledugaszolva. Villanybojler, villanytuzhely van. Most meg fognak buntetni? Vmi olyanrol beszeltek h a szakerto megvizsgalja a plombat, mert hogy karcos vmi uveg. Mennyi ideig tart a vizsgalat? Ha megbuntetnek akkor mekkora koltsege lehet kb 80m2-re? Es ha mi tenyleg nem csinaltunk semmit, akkor? Szepen fogadjam el? Nagymamam testvereektol vettuk meg a hazat. Ja es mi nem is a Tigazzal, hanem a Fogazzal kotottunk szerzodest!
Elore is koszonom a valaszokat!
Ne írd alá, amivel nem értesz egyet, de ha még csak szerződésed sincs velük, akkor minek is engeded be őket...? Max. kérdezd meg a Tigázt, hogy mi van.
A mostanság felbukkanó csalók jutnak erről eszembe, bár azok a hírek szerint kicsit máshogy működnek és nyilván pénzt akarnak azonnal.
Mindent fel kellett volna tüntetni a papíron, amit megmutogattál nekik. (Hogy konvektorok ki vannak kapcsolva, ill. csövek levágva.)
De utólag már mindegy.
Vegul beleirtunk mindent. Kiharcoltam, mert mondtam h nem ismerek el semmit, plusz fel kell bele sorolni minden ervemet.
Aztan osszepakoltak, majd megadtak a fonokuk telefonszamat, hogy ha felhivom es bevallom a dolgot, akkor szazezres tetelekben elengednek vmennyit es nem kerul sor az ora szetszerelesere....
Mondtam nekik, h a Fogaznal vagyunk, de azt mondtak, h az nem erdekes, nekik kell elvegezniuk az oracseret
Én "tanultam" ezekből.
Kicsit furcsán néztek,amikor két éve a villanyóra cserénél,és az ősszel a gázóra cseréjnél is hívtam két embert,videokamerával felszerelkezve. Tanú jelenlétében jöhettek csak be a szikracsőszök (villany) és a gázosok is!
No akkor esélye nincs arra, hogy átverjenek, csak akkor vehetik le az órát, ha aláírnak egy papírt, melyen elismerik, hogy semmilyen külsérelmi nyomot nem észleltek!!
!A gázosok kicsit hisztiztek,fenyegetőztek,de azonnal pötyögtem a telefont,és hívni akartam a rendőröket,-ők a főnöküket,és pár perces patthelyzet után nagy dérrel~durral kicserélték. Mikor elmentek,elmaradt a kézfogás.
Aki ezt megfogadja azt nem érheti joghátrány sem jog sérelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!