Ha egy allampolgar nem tudja kifizetni a fűtést a hideg miatt akkor Orbán ad majd valami segítséget? Nagyon mondják nem fagyhat meg senki de ha meg nem fűt megfagy ha fűt nem tudja kifizetni. Mi 2010 óta nem fűtttünk most 1 hete kénytelenek vagyunk
Te marsi kisanyám! Bunkózd és idiótázd azt a nőt, aki téged világra pottyantva egyéb "hivatásos" elfoglaltsága miatt idő hiányában ember helyett ezt a szart nevelte belőled, mint ami lettél!
Te is biztosan azok közé tartozol, aki annak idején vagy nagyon lusta, vagy nagyon hülye volt ahhoz, hogy tanuljon, (mondjuk ez látszik) utána, amikor dolgozni kellett volna, az sem tetszett neki, ezért ma egy lúzer senkiként tengeti semmitérő életét.
Tipikusan az ilyenek gyűlölik azokat, akik vitték valamire az életben, és előszeretettel állítják be valamelyik felsőbb hatalom (most éppen a zorbánfideszsatöbbi) kegyeltjeiként az általuk irigyelt normális életű embereket, saját sikertelenségük miatt pedig mindig keresnek valakit, akit lehet hibáztatni. Kicsi sötétség, hadd hívjam fel a figyelmedet, hogy mindenki ugyanazzal a tarisznyával jött a világra, és azért, hogy előbbre juss, vagy kint legyél a szarból, NEKED kell tenned valamit!
Én eddig minden kormány alatt ugyanúgy tettem a dolgomat, és érdekes módon, tőlem egyik sem tudta "elvenni" az elért eredményeimet!
Ja, és érezd magad megtisztelve, hogy először és utoljára reagáltam az általad ideokádott mocskokra, mert egyébként nem érsz annyit, hogy veled bárki bármennyi időt foglalkozzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!