Ciki hogy hideg van és nincs meleg víz nálunk?
Pl rossz szigetelés, nyílászárók miatt nem lehet felfűteni a lakást.
Ciki, hogy ha az előbb említett próblémák valósak és közben ezek ellen nem tesztek semmit pedig volna rá lehetőség (meg van az anyagi háttér).
Ne haragudj, de valamit tisztázzunk: mélyszegénységben élőnek az számít, akiknek nem telik olyan alapvető dolgokra, mint a fűtés, lakhatás, élelmiszer, víz.
Nektek sem fűtésre, sem melegvízre nem telik, naponta fürdeni sem tudtok, tehát mélyszegénységben éltek.
Ami nem "ciki" hanem rohadtul sajnálatos.
A hő pedig valószínűleg a rossz szigetelésen és a fűtésrendszeren megy el, érdemes lenne megnézetni egy szakemberrel.
A szobatermosztát milyen hőfokra van állítva? Szakember látta már a kazánt? Lehetnek kicsik a radiátorok, azokat is lehet bővíteni. Vagy egyszerűen fel kell emelni a vízhőmérsékletet 80-90 fokra.
Persze az elsődleges kérdés az, hogy azért van ilyen hőmérséklet, mert nem akartok több rezsit fizetni, vagy bármit csináltok a fűtéssel, nem tudjátok nagyobb teljesítményre bírni. Cikinek semmiképp nem ciki, nektek kell eldöntenetek, milyen kompromisszumokat köttök a komfort és az anyagiak tekintetében.
NEM kell naponta fürdeni, elég megmosakodni. Csak itthon divat a naponkénti fürdés.
Ha a radiátorok forrók, akkor a szigeteléssel lehet a baj.
Nem az a kellemetlen mások szemében, hogy nem tudtok 22-24 fokra fűteni(nálam annyi van), hanem az, hogy kétnaponta fürödtök.
Én reggel-este zuhanyzom, így érzem magam "emberként, nőként."
Én nem tudom miért nem fűtötök, miért nem fürödtök, de ha nem az anyagiak miatt, akkor szimplán bolondok vagytok.
Röviden tömören ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!