Pocsék konvektor?
Albérletben vagyok egy öreg paraszthzban, van kettő darab, állítólag nagy teljesítményű FÉG konvektor.
A probléma az, hogy az egyik, hiába megy, nem fűt semmit, a másik alig dolgozik. Maxon. A tulaj szerelője csak rápillantott és azt mondta rendben van, de szerintem nem normális, hogy majd' megfagyok!
A szobák egyenként 20 nm-esek, az ablak új, nem tudom z segít-e.
A konvektoroknak simán be kellene fűteni a szobákat. Lehet, hogy meg kellene nézetni másik szerelővel. Beszéld meg a tulajjal, hogy kihívsz egyet, és ha az is azt mondja, hogy minden rendben, akkor te fizeted, de ha talál hibát (pl. takarítani kell vagy alkatrészt cserélni), akkor ő fizeti, ahogy kell hivatalosan.
Ha nem lesz semmi pozitív változás, akkor meg a nagy hidegekben rá kell segíteni elektromos készülékkel. (Mert a komplett rendszert nemigen fogja átalakíttatni a tulajdonos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!