Miféle zsarolás a Díjnet újonnan bevezetett díja?
Fizetni kell a számlák tárolásáért a jövőben, különben elvesznek, de egyesével lehet csak letölteni, egyben nem.
Hogy gondolja ezt a Díjnet? Erről szó sem volt. Behúzták a csőbe az embereket rendesen, remélem jogszabályba ütközik ez a fajta számítógépes zsarolás és rendreutasítják a Díjnet vezetőségét.
Hogyan gondolják, hogy majd mindenki egyesével fogja az elmúlt évek számláit letöltögetni.
Hatalmas respect a progiért, de miért mondja nekem az exe-rehogy nem win32 alkalmazás? Mi kellene még hozzá, ill. mit kellene futtassak?
Köszi
Nálam még mindig nem jó. :(
Rendszergazdaként indítottam és annyi a módosítás, hogy egy start stop gomb jelenik meg,
a start-ra kattintva behozza a szolgáltatókat, de utána semmi.
Csak a stop gomb van aktívan, a start inaktív.
Nem lehet tovább lépni, letölteni, illetve a log ablakban sem jelenik meg semmi.
Windows 10 64 bit,
screenshot, illetve beleillesztettem a log ablakba a képen a .net verziókat ami fent van.
Felkerült egy újabb változat.
A program futtatásához .NET4 szükséges.
Az exe-k a fentlévő forrásoknak mindenben megfelelnek. Nem tartalmaznak semmilyen kéretlen szoftverelemet.
Pontosítok: .NET 4.5
Letölthető innen: [link]
Szerintem ezt el kellene küldened az origonak és indexnek, hogy a napokban még letölthetik az emberek a számláikat.
Már ha le nem DoS-olják vele a szervert az emberek.
Díjnet nem fog örülni :)
Szép munka volt, grat! ÉS hálás köszönet érte!
Nem vagyok pesszimista de ilyenkor mindig megrendül bennem az a nézet, hogy a világ egyre xarabb hely és az emberek egyre érdektelenebbek egymás iránt.
Van aki veszi a fáradtságot és ellenszolgáltatás nélkül a szabadidejében összedob egy ilyem progit. Hálás köszönet érte, kiválóan működik!!!!
Ha dobsz egy privát üzit, esküszöm paypal-lal vagy ahogy szeretnéd küldök neked érte 5e Ft-ot (amiből több mint 5 évig fizethettem volna a Díjnetnek, de mivel az egy választás nélküli zsarolás opjanak le!)
KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!