Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Miféle zsarolás a Díjnet...

Miféle zsarolás a Díjnet újonnan bevezetett díja?

Figyelt kérdés

Fizetni kell a számlák tárolásáért a jövőben, különben elvesznek, de egyesével lehet csak letölteni, egyben nem.

Hogy gondolja ezt a Díjnet? Erről szó sem volt. Behúzták a csőbe az embereket rendesen, remélem jogszabályba ütközik ez a fajta számítógépes zsarolás és rendreutasítják a Díjnet vezetőségét.

Hogyan gondolják, hogy majd mindenki egyesével fogja az elmúlt évek számláit letöltögetni.

2016. nov. 26. 14:42
1 2
 11/20 anonim válasza:

Hatalmas respect a progiért, de miért mondja nekem az exe-rehogy nem win32 alkalmazás? Mi kellene még hozzá, ill. mit kellene futtassak?

Köszi

2017. jan. 6. 20:48
 12/20 anonim válasza:
.Net-tel elindul, de csak a szolgáltatókat hozza, letölteni nem tölt semmit :-(
2017. jan. 7. 01:07
 13/20 A kérdező kommentje:

Nálam még mindig nem jó. :(

Rendszergazdaként indítottam és annyi a módosítás, hogy egy start stop gomb jelenik meg,

a start-ra kattintva behozza a szolgáltatókat, de utána semmi.

Csak a stop gomb van aktívan, a start inaktív.

Nem lehet tovább lépni, letölteni, illetve a log ablakban sem jelenik meg semmi.

Windows 10 64 bit,

screenshot, illetve beleillesztettem a log ablakba a képen a .net verziókat ami fent van.

[link]

2017. jan. 7. 02:52
 14/20 eemc2 válasza:
Felkerült egy debug változat is, amit használva kideríthető a böngésző nézet fülön, hogy hol akad el a fölyamat. Nálam nem jelentkezett probléma a letöltésnél, de simán lehet, hogy más-más felhasználó estén lehetnek kisebb eltérések az oldalon (pl. a felhasználó kódjától függő lista azonosító). Úgy gondolom, hogy valami ilyesmi lehet a háttérben...
2017. jan. 7. 13:59
 15/20 eemc2 válasza:

Felkerült egy újabb változat.

A program futtatásához .NET4 szükséges.

Az exe-k a fentlévő forrásoknak mindenben megfelelnek. Nem tartalmaznak semmilyen kéretlen szoftverelemet.

2017. jan. 7. 14:44
 16/20 eemc2 válasza:

Pontosítok: .NET 4.5

Letölthető innen: [link]

2017. jan. 7. 16:32
 17/20 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt el kellene küldened az origonak és indexnek, hogy a napokban még letölthetik az emberek a számláikat.

Már ha le nem DoS-olják vele a szervert az emberek.

Díjnet nem fog örülni :)

Szép munka volt, grat! ÉS hálás köszönet érte!

2017. jan. 8. 02:29
 18/20 anonim válasza:

Nem vagyok pesszimista de ilyenkor mindig megrendül bennem az a nézet, hogy a világ egyre xarabb hely és az emberek egyre érdektelenebbek egymás iránt.

Van aki veszi a fáradtságot és ellenszolgáltatás nélkül a szabadidejében összedob egy ilyem progit. Hálás köszönet érte, kiválóan működik!!!!

Ha dobsz egy privát üzit, esküszöm paypal-lal vagy ahogy szeretnéd küldök neked érte 5e Ft-ot (amiből több mint 5 évig fizethettem volna a Díjnetnek, de mivel az egy választás nélküli zsarolás opjanak le!)

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!

2017. jan. 8. 11:29
 19/20 anonim válasza:
Ez a program működik még?
2018. ápr. 24. 23:16
 20/20 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, írtam neki pár hónapja, de nem válaszolt. De azért rákérdezhetnél nála privátban. eemc2 a fh.neve
2018. ápr. 25. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!