Mi éri meg jobban? Ha egyenletesen megy a fűtés éjjel-nappal, vagy ha este kikapcsol és hajnalban pedig be?
Kedves nemtudom hanyadik.
De, telejesen normális a fizetésem az itthoni munkám miatt. Csak egy több tíz milliós hitelt örököltünk és az mellett alig marad pánzünk. De ehhez semmi közöd, mint ahoz sem, hogy miért itthonról dolgozom. Annak is oka van. De köszönöm a felettébb értelmes kommentedet amivel hozzájárultál a kérdésemhez.
Ez a válasz arra is, amiért nem az első lépésünk az elköltözés. Mert Pesten lakunk és havi 60 ezer az albérlet mindennel együtt. Ami nagyon de nagyon de nagyon jó. Szép, felújított házban.
És én hajlandó lennék többet fizetni a fütésért, de erre az volt a válasz, hogy mivel általányt fizetünk ezt Ő nem tudja kiszámolni.... Pedig felajánlottam, hogy havi 15 ezerrel többet fizetek télen. (22k az általány fütésszámlánk)
Ő sem egyedül él egyébként, hanem a lányával de az meg fél tőle.
Na de mikor bekapcsoljuk a fűtést, meg fogom neki mondani, hogy vagy kielégítő lesz a meleg számunkra is. (Nekem elég a 20 fok) vagy költözünk. Másnak úgysem tudja kiadni ezt, mert a vislekedése miatt két nap múlva elköltözne és még fel is jelentené.
Szerezzetek be valami kiegészítő villany fűtést. Amúgy a normális érték nappal 20-22 C vérmérséklettől függően, idősebbeknek 24 C. Alváshoz kb. 18 C. Ahogy írták, 3-4 C-nál nagyobb különbség nem jó, mert a falak, bútorok is annyira lehűlnek, hogy túl sok energia újra felmelegíteni őket.
Tudom, hogy drága a fűtés, ha valaki nem tudja kifizetni építsen ki takarékosabb rendszert, költözzön kisebbe, vagy keressen jobban fizető munkát. Fűtetlen lakásban mindenki az egészségével játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!