Eon Otthonangyal szolgáltatással kapcsolatos tapasztalatok? Amikor kijön a szakember vészhelyzet esetén, éjjel-nappal.
Most látom, hogy ez ugyanaz mint amit én kérdeztem pár évvel később.. Nekem oda ezt írta be valaki és a fórumon ahonnan ez van ott is ezer más panaszos levél lett beküldve..:
Eonnál is van ilyesmi...elolvastam és arra jutottam,hogy ezt inkább kihagyom.
Amúgy google 2016 egy panasz:
Tisztelt Tékozló Homár!
Az én történetem nagyon egyszerű.
Kötöttem egy biztosítást az ELMŰ-vel, "Otthon Gyorsszerviz" néven kínálják, mely szerint havi 690 Ft-ért, amennyiben szükségem van, 4 órán belül küldenek szerelőt a hiba kijavítására és azt 30 ezer forint
összegig a Biztosítójuk : " EUROP ASSISTANCE S.A. IRISH BRANCH" fizeti.
Június 27.-i nagy esőzések nyomán beázott a villanyóra szekrény és rövidzárlat keletkezett, miközben még villámcsapás is érte a hálózatomat.
Ezek után felhívtam a gyorsszervíz hibabejelentőjét, ami elvileg 24 órás, viszont csak reggel 8 és délután 4 között lehet hibát bejelenteni, hogy szíveskedjenek szerelőt küldeni.
Első alkalommal a diszpécser hölgy egy ügyfélszámot kért tőlem amit nem tudtam megmondani. Mire közölte, hogy akkor nem tud segíteni. Kérdésemre, hogy név és cím alapján esetleg lehetséges e a dolog, közölte, hogy úgy sem lehet.
Később ismét felhívtam őket és az immár a megtalált szerződésen szereplő azonosítóval próbáltam segítséget kérni, közölték, hogy az az azonosító sem megfelelő! Ez a hölgy a név és cím alapján megtalált a rendszerben és egy ujabb azonosítószámot megadva, közölte, hogy visszahív, ha talál villanyszerelőt akit kiküldhetne. Pár óra múlva kaptam is hívást, amikor is közölte, hogy sajnos nem tud szerelőt küldeni a biztosításom terhére (amit ugye fizetek havonta pont ilyen esetekre), viszont ha
zsebből kifizetem a szerelőt akkor tud küldeni.
Ezek után panasszal éltem az ELMŰ-nél, ahol is elismerve a panaszom jogosságát, tovább küldték a panaszomat a biztosítóhoz. Másnap próbáltam ismét hívni az ügyfélszolgálatot amely a megadott számon egész nap elérhetetlen volt, amit az ELMŰ ügyfélszolgálatosa is próbált elérni.
Megjegyzem, hogy azóta sincs áram a ház egy részében mert a biztosítékot folyamatosan leveri valami. Villanyszerelők két három hónapra vállalta, hogy kijön rendbe tenni a hálózatot saját költségemre is. Hívtam a neten hirdető gyorsszolgálatokat is ahol az egyik 40 ezer forintért vállalta, hogy kijön. Ez csak a kiszállás díja lett volna. Más ugyan ilyen szolgálat egy udvarias sms-ben jelezte, hogy sajnos nem érnek rá.
itt a blog is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!