Ti már használtok ventillátort, légkondit? Esetleg estére is? Egész éjjel megy vagy időzítőn van?
Majd megpusztulok, nem tudok elaludni nyitott ablaknál sem, rosszul vagyok és szédülök a melegtől.
Ti hogy alszotok este, illetve használjátok már a légkondikat, ventillátorokat?
Nem tudom hogy nálatok milyen meleg van.
Nálunk napközben már 25 fok felé megy a hőmérséklet és rohadt magas a páratartalom, ezért be szoktuk kapcsolni a légkondit, de csak a párátlanító funkciót ( nem tudom, hogy a tieteken van-e ). Ez is 1-2 fokot szokott hűteni, ami nem sok, ellenben csökkenti a páratartalmat, így elviselhető lesz.
Éjszaka elég a nyitott ablak, kellemes 22-23 fok van most is.
Nálam tegnap már 27 fok volt, használtam is este a ventilátort, azzal egész kellemes volt az idő. Alváshoz nem használom, mert hangos, de tegnap még jól tudtam aludni, valamennyire lehűlt a lakás. Nemrég csuktam be az ablakokat, jelenleg 25-26 fok van, viszont elég párás idebent a levegő.
Sajnos klímánk még nincs, pedig jól jönne egy.
26-27 fok felett kapcsolom be a ventit, megy folyamatosan éjjel is. Oké, hogy meleg levegőt keringet, de ha nem keringetné meg is pusztulnék, így legalább kibírható. Mondjuk én nem a 4 ezer Ft-os Teszkósat vettem, azok nem tudom mennyire hangosak. Így lehet mellette aludni is.
Klímára sajnos nem telik, se a villanyszámlájára nem telne. Szerencse hogy melóhelyen van. Isteni egy dolog, akinek telik rá mindenképp rakassa fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!