Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Nagy vállalás egyedül családi...

Nagy vállalás egyedül családi házba költözni?

Figyelt kérdés
100 nm-es a ház, nincs szigetelve, vegyes tüzelésű kazán van és 200.000 ft a nettóm.
2016. szept. 12. 12:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, szinte egy komplett felújítás ez. Viszont nem egyszerre csinálnám. A rezsi az nagy talány, ezért is félek tőle. Ügyeskezű ember van több is a családban, ők tudnának segíteni.
2016. szept. 12. 14:03
 12/15 anonim ***** válasza:

10-es, pont fele a rezsim panelban, 22-23 fokkal télen...

kérdező, nem tudod apránként csinálni, hányszor üríted ki a házat teljesen, vered szét az egészet akkor?

2016. szept. 12. 15:05
 13/15 anonim ***** válasza:

12:

90m2? csak a téli hónapokban?

2016. szept. 12. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Én simán beköltöznék egyedül házba. 30 éves koromig a 260 nm-es szülői házban laktam, ami el lett adva, és kénytelen vagyok most 26 nm-en lakni, mert nincs többre pénzem. Nem egy palota volt, csak egy lerobbant öreg épület, de nagy tágas terek voltak közel 4 méteres belmagassággal.

Azt, hogy nincs semmi helyem, viszonylag hamar megszoktam, de nagyon hiányzik a szabadság, meg sok apró zavaró dolog van. Pl késő este fejhallgatóval kell filmet néznem, kb 20 évig hangszeren zenéltem, itt már arra sincs lehetőség, nem tudok vendégeket fogadni, nincs egy garázs vagy pince, hogy szerszámokat tároljak, zavar a tudat, hogy az ajtóm előtt jönnek-mennek az emberek, stb.

Nekem a karbantartás sem okozna problémát, mert nagyon sokmindenhez értek, és tapasztalt vagyok.

2016. szept. 12. 19:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Sokmindent leírtak az előttem szólók, de azért míg egyedül laksz, és kivitelezhető, nem kell fűteni az összes helyiséget télen. Elég csak azokat, amiket használsz is. Persze odafigyelve, hogy a többi hely se fagyjon el :P
2016. szept. 25. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!