Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Irreális gáz számla új építésű...

Irreális gáz számla új építésű ház?

Figyelt kérdés

Most építkeztünk és 18 fokon van a fűtés folyamatosan... nem lakunk még ott. de kijött 60 ezer ft gázszámla és 560 m3 fogyaztás, amit irreálisnak tartunk. ha 21 fok lett volna mert ott élünk akkor 100 ezer lenne a 1.5 hónap?! 50ezer ft szüleimnak úgy hogy nincs szigetelés és régi a ház. A mienk meg A+. annyira ideges vagyok, hogy ez hogy lehet...

Nem tudom mit csináljak, bemegyünk holnap a szolgáltatóhoz, de kiröhögnek, hogy az óra állás a fő mérvadó ha az annyi, akkor annyi. De tudom, hogy az enm lehet.. 85 nm2 a ház nem fürödtünk nem főzök semmit csak 18fok van...és 60 ezer 1,5 hónapra :(

2016. febr. 1. 11:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A párolgás nekem annyira nem meggyőző érv, mivel nálunk állt a víz a padlón és 80-90% volt a páratartalom az elején és ezzel együtt nem kellett észrvehetően többet fűtenünk, mint most...

Nekem durvának tűnik a gázfogyasztás, igen. Az én házam is kb. ekkora, bár tetőtérrel, kevesebb légköbméterrel, de hasonló hőmérsékletet jóval alacsonyabb áron érünk el s mi vezérelt árammal fűtünk, ami azért drágább, mint a gáz. Bizonyára sokkal jobb a hőszigetelés is, s mi itthon vagyunk, van hulladékhő, nem lehet összehasonlítani két ennyire más házat, de mégis, ez így nem OK.

2016. febr. 1. 19:05
 22/24 A kérdező kommentje:
Fantasztikusan 2 hét idegeskedes rohangálás után valaki megmondta, hogy rossz számot néztünk!!!! Millio embernek mutattuk a fotót az óraállásról és senki sem szólt volna, hogy nem a piros bekeretezett számrészt kell figyelni, hanem ami előtte van!!!!! Isteneem!! 565 helyettt 322 m3!!! 1 gonddal kevesebb :)
2016. febr. 6. 10:46
 23/24 anonim ***** válasza:
Nálunk a férjemnek soha nem volt gondja a gázórával,mindig én adom le a neten,egyszer megkértem,hogy olvassa le. Elmondta a 3 számot...mondtam neki,hogy nem jó mert 4 számjegyűnek kell lennie. Kimegy vissza jön mondja a 4 számot,mondom neki valami még mindig nem jó mert nagyon nem stimm a 2 óraállás. Nah igen ő is a pirosba lévő számokat olvasta majd amikor a 4 számot mondtam akkor meg a piros előtti 1 számot hozzádobta.De már tudja,hogy az első 5 mezőbe lévő számok kellenek.
2016. febr. 6. 13:18
 24/24 A kérdező kommentje:
Párom lefotózta és mivel még fiatalok vagyunk, ahol eddig laktam nem volt bekötve a gáz, így autómatikusan a piros bekeretezett számokat néztem a fotón én is. Az előtte lévő számokat konkrétan észre sem vettem. Bosszantó, de lagalább 62ezer helyett kb 30ezer lesz a 3 hónapra a számla :)
2016. febr. 7. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!