Igen.
Hány fok van nálatok? 30-35? Kitudjátok fizetni? :O:O:O
Mitől lenne sok? Csak nem beteg a fejed? :D
Nem sok egyébként!
2000 kevés
20000 átlag
200000 rengeteg ha 1 hónapról beszélünk
Ez a 2 ezer forintos fűtésszámla naponta, havonta, vagy az egész téli fűtés szezonra értendő???
Mekkora a ház, vagy a lakás, vagy a nyárikonyha?
Ha 10-szer annyit költöttél szigetelésre, mint egy sima passzívház esetében és kicsi a ház, akkor igen, én akkor nullát várnék el :D
Mennyi időre? S az sem mindegy, hogy pl. villannyal fűtesz-e, mint mi, mert havi 2 ezer forintos téli villanyfűtéshez illő szigetelésre ha lett volna pénzünk, akkor sem akartuk volna, mivel nem térülne meg soha.
S persze ami még fontos, az az ember hőigénye.
Laktam fűtetlen házban télen, amíg ott voltam (azért nem nagyon sokáig), sosem ment 8 fok alá a hőmérséklet kinti fagy mellett, ami nem rossz a nulla fűtésköltség s az ósdi, bár legalább nem huzatos és amúgy normál redőnyös ablakok s a totál szigeteletlen födém s padló mellett (s azért a vályogfal sem olyan kiváló hőszigetelő, csak éppen nem nagyon rossz s régen egész jónak számított).
2000 Ft-ot (+-500 Ft) nyáron fizetek gázra, amikor csak főzésre és melegvízre használom. Télen, amikor fűtés is a megy természetesen többet. Eddig 36.600 Ft volt a havi csúcs és akkor még ez a kamu rezsicsökkentés sem volt. Nincs semilyen kiegészítő fűtésem. Egy 100 nm-es hőszigetelt családiházról beszélek, nem kondenzációs, turbó parapettes kombi gázkazánnal.
Érdekes volna tudni, hogy milyen körülmények, feltételek mellett fizet a kérdező havi 2000 Ft-ot fűtésre. Felénk panellakásban ~1500 Ft csak a havi gáz átalánydíj, az pedig egy 4 égős tűzhely + gázos sütőt fedezi.
A kérdező valószinűleg szórakozik velünk , vagy az a fajta ember , akinek 4 litert fogyaszt a kocsija , 2 ezer a fűtésszámlája , 8 millióból épít egy családi házat és persze
havi nettó 500 ezret keres....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!