Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Akinek forinthitele van...

Akinek forinthitele van (lakásvásárlás), az is kap vissza pénzt a bankjától (OTP)?

Figyelt kérdés

Valami ilyesmire utal az, amit a rádióban hallottam. Vagyis konkrétan is mondták, hogy a forinthitelesek ekkor és ekkor kapják a visszajáró pénzt (???)

A 20 éves hitel 11. évében járok.

2015. márc. 20. 10:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"Doljel a kardodba" akart lenni.
2015. márc. 21. 12:18
 12/15 A kérdező kommentje:
bocs', az #1 - is kivétel a harakiriből - sajnos nem cizelláltam eléggé ....bocs'
2015. márc. 21. 21:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Viszont jó hír az#1 -nek, hogy jó volt a felvetésem (emlékezetem) - mert lehet, hogy kapunk vissza pénzt mi is (úgy értem, Te is) --vagy csak jóváírnak
2015. márc. 21. 21:22
 14/15 A kérdező kommentje:
Azért is bocs', hogy kicsit túlreagáltam, de ne írogassanak hülyeségeket, ha nem tudják, hogy mi van, (ill. érzelmi alapon -v. politikai érzelmek alapján).
2015. márc. 22. 10:48
 15/15 anonim ***** válasza:

1-es vagyok:

Én már csak akkor hiszek el ebben az országban bármit is, ha a két szememmel látom, két kezemmel megfogom. :)

Reméljük, hogy így lesz.

Értem én, hogy a devizahiteleseknek nagyon rossz volt ez a jó pár év, de én személy szerint már kissé unom, hogy minden róluk szól és meg kell őket "menteni".

Ráadásul elég sokan felesleges dolgokra vettek fel hitelt.

Mert nyilván aki lakásra vette fel a hitelt, at teljesen megértem. Talán még az autókat és a vállalkozásokat is.

Viszont a felesleges "kacatokra" nem tudok mit mondani.

2015. márc. 22. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!