Akinek forinthitele van (lakásvásárlás), az is kap vissza pénzt a bankjától (OTP)?
Valami ilyesmire utal az, amit a rádióban hallottam. Vagyis konkrétan is mondták, hogy a forinthitelesek ekkor és ekkor kapják a visszajáró pénzt (???)
A 20 éves hitel 11. évében járok.
Egyenlőre a devizahitelesek megmentéséről van/volt szó. Mint általában mindig egyébként ..
Ők azok, akik kapnak vissza pénz illetve, akiknek lecsökken x forinttal/százalékkal a törlesztőrészletük.
Nekünk is FT alapú hitelünk van (5 év fixes, 3. évben járunk, de már LTP-t is beleforgattunk), szintén OTP, de mi nem kaptunk erről értesítést. Ha jön, akkor majd jól meglepődöm és utána járok, ha kell valamit intézni vele kapcsolatban. Addig is maximum bilibe lóg a kezem ;)
Lakótelep.
Deviza hitelről van szó nem sima kölcsönről.
Miért kapnál vissza pénzt? Nincs semmi alapod rá.
(mondjuk abban igazad lehet, h a devizahitelesnek sincs, de nekik hoztak ilyen fura törvényeket)
Szóval nem jár semmi.
# 7
Tavaly szeptember 15.-i a cikk. Ha lenne bármi azóta már megtörtént volna.
Ne legyetek ostobák, ne üljetek fel a populista szövegeiknek!
1-es vagyok.
Kerlek te is "dogolj meg" a kedves reakcioddal.
Szerintem eleg normalisan valaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!