Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ti a párotokkal Pesten mennyib...

Ti a párotokkal Pesten mennyiből jöttök ki havonta?

Figyelt kérdés

A párommal Pestre szeretnénk felköltözni vidékről egy albérletbe, szolidabb körülmények között élnénk, tehát nem nagy lábon, de azért nem szeretnénk szűkösen kijönni a pénzből! Most vidéken lakunk, de nem szeretnénk itt maradni, alig van lehetőség! Tudom, ez mi tőlünk függ, hogy mennyire jövünk most ki, akkor ahhoz mérten ott is annyiból fogunk valószínűleg, vagy picit drágábbak a körülmények, de érdekelnének más vélemények is!

24N

2014. szept. 10. 21:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Tanulságosak a válaszok, egész ügyesek vagyunk mi akkor. Ketten albérletben élünk 190 ezer a bevétel 55 ezer + rezsi, közös, internet (20-30 ezer). Szoktunk néha kaját rendelni, eljárni szórakozni, de sokszor félre tudunk tenni 10-20 ezer Ft-ot hónap végén. (Tudom ez nem sok, ez eddig frusztrált is, de a válaszokat elnézve reális, amennyit költünk).
2014. szept. 11. 07:25
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok még annyit, hogy ugye azt szokták mondani, hogy nagyon spórolósan a kaja, ha egyedül él az ember akkor 1000 Ft/nap. De ha ketten vagytok, sokszor főztök, illetve otthon reggeliztek, akkor szerintem nem kell minden nap 2000 Ft/2 fő.
2014. szept. 11. 07:29
 23/23 A kérdező kommentje:
Ti akkor nagyon ügyesek vagytok :) Akkor kinek mennyi az igénye ugye, mennyire tud spórolni, ki hol vásárol... :)
2014. szept. 11. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!