Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Ti a párotokkal Pesten mennyib...

Ti a párotokkal Pesten mennyiből jöttök ki havonta?

Figyelt kérdés

A párommal Pestre szeretnénk felköltözni vidékről egy albérletbe, szolidabb körülmények között élnénk, tehát nem nagy lábon, de azért nem szeretnénk szűkösen kijönni a pénzből! Most vidéken lakunk, de nem szeretnénk itt maradni, alig van lehetőség! Tudom, ez mi tőlünk függ, hogy mennyire jövünk most ki, akkor ahhoz mérten ott is annyiból fogunk valószínűleg, vagy picit drágábbak a körülmények, de érdekelnének más vélemények is!

24N

2014. szept. 10. 21:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%

Pendulum, én válaszoltam a kérdésre.

De te viszont itt kelletlenkedsz, menjél inkább máshova fontosat játszani, vagy válaszoljál te is.

Elvileg ezért van az oldal.vagy a működési szabályzatot sem sikerült megérteni?

2014. szept. 10. 22:00
 12/23 anonim ***** válasza:

Nálunk az albérlet rezsivel együtt 55-75 évszaktól függően. Ezen felül 130 ezer tuti elmegy. Átlag 200ból éppenhogy kijövünk,mondjuk igaz,néha elmegyünk moziba vagy sörözni stb.

Ezenkívül a kajára nemtudom mennyit költünk,de ebben benne van még 20 ezer telefon+internetszámla ,10.000 bérlet (és mi csak egyet veszünk..) ,10 ezer a havi tisztálkodószerek,mosópor,sampon,tusfürdő,stbstb

Nekünk az albérlet elég olcsó mert ismerőstől béreljük. Szerintem 200 ezer a minimum,de abból félretenni nem fogtok,max 10-20 ezer forintokat ,ha ti nem jártok el sehová.

2014. szept. 10. 22:01
 13/23 Pendulum92 ***** válasza:
49%

Na légyszi mond már meg mennyit keresel, ne szégyellősködj, már felvezetted, mindenki téged figyel... Mindjárt hozzuk a gyaloghintót is! :D

Istenem... :D :D

2014. szept. 10. 22:08
 14/23 anonim ***** válasza:
71%
13-as, szerinted aki valóban ekkora ász, az itt múlatja az idejét este tíz óra körül? Persze, hogy nem.
2014. szept. 10. 22:14
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg sokan múlatják itt az időt, nem csak elvált anyukák, pl két közeli ismerősöm is fenn van ezen az oldalon, nemrég derült ki, mikor épp arról beszélgettünk, hogy milyen válási viszonyok vannak ma itthon, és ki milyen esetekről hallott, így jött szóba az oldal.

Na és akkor mi van?

Tán én nem lehetek fenn egy ilyen oldalon, vagy ez is sért már bizonyos embereket, vagy miért írtad?

Sőt inkább azt írom, mivel az alkalmazottak elvileg dolgoznak, mert az a dolguk, és nem netezni, mint ahogy sok itt válaszoló írja, hogy munkahelyről netezik,addig viszont a főnök azt csinál amit akar.

És mivel az asszony a Szulejmánt nézi, én meg itt töltöm a szabadidőmet.

Ennyi!

2014. szept. 10. 22:18
 16/23 Pendulum92 ***** válasza:
57%

Nem veszem én ezt olyan komolyan, inkáb múlattat. :)

Ha van is pénze, valszeg a nagy önimádatban ide jött dicsekedni, hátha akad 1-2 csodáló.

2014. szept. 10. 22:19
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Pendulum, rajtad a sor, hogy megírd, ti vagy te hogy jössz ki a pesti viszonyok között.

mert te bizony még ezt nem válaszoltad meg.

Szóval?

2014. szept. 10. 22:21
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Ne térjünk el a tárgytól, válaszolj a kérdésre, amit a kérdező kérdezett!
2014. szept. 10. 22:22
 19/23 anonim válasza:
47%
azt megkérdezhetem hogy milyen szakon végeztetek? akár privátban is elküldheted, csak kíváncsi vagyok
2014. szept. 10. 23:34
 20/23 A kérdező kommentje:
Biológus és laboratóriumi operátor :)
2014. szept. 10. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!