Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Párok! Ti mennyit költötök...

Párok! Ti mennyit költötök havonta élelmiszerre? Milyen ételeket esztek?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy ki mennyit fizet, mert úgy érzem, kifolyik a pénz a kezünk közül:S De lehet, hogy normális összeg megy el, nem tudom.
2014. márc. 9. 17:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%

Zöldség, és hús, ha egészségesen akkor az 50be belejön kb szeribtem is...

Plusz gyümölcs az heti szinten legalább 1500

2014. márc. 9. 17:53
 12/19 anonim ***** válasza:
37%

45-60.000 ft. Általában 45-50.000 körül kijövünk, 60 körül akkor van, ha vendégek jönnek és többet/különlegesebbet főzök. Sok zöldséget, gyümölcsöt eszünk, húst keveset. Heti bevásárlást szoktunk csinálni.

Ha étterembe megyünk az erre pluszba jön természetesen.

65.000 ft szerintem nem sok, ha ebből jó minőségű hozzávalókat vesztek.

2014. márc. 9. 18:00
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
4-en vagyunk (ebből kettő 6 éven aluli) és havi átlag 40ezer....ennek a 70% disznó hús,zöldséget és gyümölcsöt nem igazán veszünk mert amik nagyon alapok azok a kertbe megteremnek.Tojásra se költünk mert vannak pipik amikből szoktunk vágni is.
2014. márc. 9. 19:07
 14/19 anonim ***** válasza:
37%

3. vagyok .. kérdező,amint látod sajnos a normális étkezés drága..persze meg lehet fogni a pénzt,ha van kert,vagy egész héten krumplit esztek meg tésztát,dehát ha nem muszáj ,akkor nyilván nem teszi az ember.

50-60 ezer reális szerintem két vegyes étkezésű embernek.Nálunk is csak azért kevesebb,mert mint mondtam én semmilyen tejes cuccot nem ehetek például . Egy tizest biztos elvinne még pluszban,vagy ha ennék gyümölcsöt ,és máris összejött a 60ezer.

Én amin spórolok (vagyis megpróbálok) : tisztítószerek,wcpapír,fogkrém,tusfürdő ,borotvahab,mosoópor stb ezeket vagy piacon,vagy kínai diszkontban veszem, vagy egy eurós boltban.

2014. márc. 9. 19:17
 15/19 anonim ***** válasza:
37%

Nem költötök olyan rengeteget, kérdező... Nálunk is hasonló a helyzet, itthon főzünk, mindennap (nem tudunk ritkábban, ketten megesszük a nagy fazéknyit is, hacsak nem valami extra tömény cucc, hiába eszünk normális mennyiséget), sok rizs fogy, de azért édesség is napi szinten (ilyenkor drágul meg az olcsó rizs, rengeteg mazsola, jóféle kakaó, xillit/méz, kókusztej, dió :D), én félig olajos maggal lakom jól (igyekszem nem a drágábbakkal ;) ami másnak a liszt, az nálam jobbára szezám vagy kókusz, az még nem olyan vészes), s alapvetően nem sajnáljuk magunktól az ételt, bár megnézzük, mi mennyibe kerül.

Lehetne olcsóbban, s nem igazán egészségtelenül, de akkor már romlana az életminőség. Bár a édességet visszább kéne fogni, de az nem egyszerű.

2014. márc. 9. 19:44
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát igen, nagyban megkönnyítené (meg persze meg is nehezítené a vele járó munka) az életet, ha lenne kertünk, nagyon örülnék is neki, mert sokkal jobbak az ott megtermelt növények.
2014. márc. 9. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:
37%

300-400 euró, attól függ hol vásárlunk, hipermarketbe vagy kisboltban, 4-en vagyunk, ennyiből kényelmesen kijön a havi élelmiszer.

Forintban nem tudom megmondani, hogy mennyi most a váltás, elnézést.

2014. márc. 9. 23:36
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
mnb.hu
2014. márc. 10. 01:21
 19/19 anonim ***** válasza:

80e körül, de ebben benne vannak a kozmetikumok, tisztítószerek, pelenka. Két 3 éven aluli gyerekem van. Csak csirkemellet eszünk (mármint húsféékből), az 10e körül van havonta.

Ha nem megterhelő a pénztárcátoknak, akkor felesleges azon agyalni, hogy sokat költötök-e.

2014. márc. 12. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!